Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Τρελά λεφτά σε Ραφίνια για 6 μήνες, χουνέρι Μαρτίνς σε Σίλβα - "Έγκλημα" στην ΑΕΚ - Άκυρο σε Πάμπλο!
| 2021-02-02 19:04:00

Τρελά λεφτά σε Ραφίνια για 6 μήνες, χουνέρι Μαρτίνς σε Σίλβα - Μεταγραφάρα Έλληνα - Άκυρο σε Πάμπλο!

Του Αδέσποτου
Τρελά λεφτά σε Ραφίνια για 6 μήνες, χουνέρι Μαρτίνς σε Σίλβα - Μεταγραφάρα Έλληνα - Άκυρο σε Πάμπλο!

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Στην εκπομπή της Τρίτης λοιπόν, υπήρξε αναφορά στις αλλαγές που θα κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς στην ευρωπαϊκή λίστα, στην αποζημίωση του Ραφίνια, στη μεταγραφή που είχε ζητήσει ο Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ και στο… έγκλημα που τρέλανε τον Μελισσανίδη στην ΑΕΚ.

Ακούστε ξανά την εκπομπή ΕΔΩ και διαβάστε τα σημαντικότερα παρακάτω:

** Τρεις αλλαγές, όσες και δικαιούται θα κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού για το Europa League. Θα βγάλει τους Ραφίνια, Βινάγκρε, Σισέ, Πέπε και θα βάλει τους Ρέαμπτσιουκ, Λαλά και Παπασταθόπουλο. Δεν θα μπει στην ευρωπαϊκή λίστα ο Τιάγκο Σίλβα, παρότι πριν τις… αφίξεις νέων παικτών στον Πειραιά, υπήρχαν τέτοια σενάρια. Ο Πορτογάλος δεν έπεισε και δεν κέρδισε μία θέση στην Ευρώπη. Σίγουρα δεν θα του αρέσει πάντως η εξέλιξη, αφού δεν ήρθε στην Ελλάδα για να παίζει μόνο στα ματς Κυπέλλου και αλλαγή στη Σούπερ Λιγκ.



** Βρήκε τρόπο και… ξεφορτώθηκε το συμβόλαιο του Ραφίνια ο Ολυμπιακός. Ο Βραζιλιάνος πέρασε την Τρίτη από τα γραφεία, έλυσε το συμβόλαιό του και στη συνέχεια πήγε στου Ρέντη για να αποχαιρετήσει παίκτες και τεχνικό τιμ. Δεν φεύγει πάντως πικραμένος από την Ελλάδα, αν σκεφτεί κανείς πως για περίπου έξι μήνες ποδόσφαιρο, θα εισπράξει 1 με 1.4 εκατ. ευρώ μαζί με την αποζημίωση.

** Έντονα κινήθηκε στο μεταγραφικό παζάρι ο ΠΑΟΚ, που πήρε παίκτες για τη βασική του ενδεκάδα. Δεν έφερε όμως αυτόν που είχε ζητήσει ο Πάμπλο Γκαρσία από την πρώτη μέρα. Ο κόουτς του Δικεφάλου ήθελε έναν χαφ, ένα κινητικό 6-8αρι, που τελικά δεν ήρθε. Την ίδια ώρα ο Δικέφαλος έδωσε τον Εσίτι, ενώ όλα δείχνουν πως θα βάλει σε… πάγο τον Αουγκούστο!

** Στα τρία εκατομμύρια ευρώ έφτασε η μεταγραφή του Τάσου Μπακασέτα από την Αλάνιασπορ στην Τράμπζονσπορ, ενώ κράτησαν και ποσοστό μεταπώλησης 20%. Αυτά διαβάζει ο Δημήτρης Μελισσανίδης και… τρελαίνεται. Γιατί με τον Έλληνα άσο έχει γίνει «έγκλημα» στην ΑΕΚ. Τον είχε πουλήσει ο Νίκος Λυμπερόπουλος με 500.000 ευρώ και χωρίς ποσοστό μεταπώλησης, ώστε να δείξει στη διοίκηση πως το… έχει με τις αποχωρήσεις-πωλήσεις. Ευτυχώς για τον Γιακουμάκη τώρα στην Ένωση έχουν κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης και θα βγάλουν κάτι από την επικείμενη (μεγάλη) μεταγραφή του!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια αποτυχία στον ΠΑΟΚ - Έχασαν και Έλληνα άσο - "Τραβάει τα μαλλιά" του ο Πάμπλο Γκαρσία!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags