Facebook Pixel Άρης - Μπρούνο: Πέταξε ατακάρες ο Μπρούνο: "Γι' αυτό επέλεξα να έρθω στον Άρη"! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-02-03 11:14:00

Πέταξε ατακάρες ο Μπρούνο: "Γι' αυτό επέλεξα να έρθω στον Άρη"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πέταξε ατακάρες ο Μπρούνο: "Γι' αυτό επέλεξα να έρθω στον Άρη"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Άρης - Μπρούνο: Τους λόγους που τον οδήγησαν να μετακομίσει στον Άρη εξήγησε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας στο "ARIS TV".

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός στο «ARIS TV»

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Άρη. Ξέρω ότι ο Άρης με θέλει εδώ και δύο χρόνια, τώρα είμαι εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος και θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την καινούργια μου ομάδα.

Ο Άρης μου άνοιξε την πόρτα για να παίξω ποδόσφαιρο και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, ελπίζω με πολλά γκολ. Θέλω να ευχαριστήσω και πάλι τον Άρη που δίνει την ευκαιρία να ξαναπαίξω.

Ο στόχος μου είναι να δουλέψω σκληρά και να δίνω σε κάθε παιχνίδι το 100%. Ένας από τους λόγους που επέλεξα να έρθω στον Άρη είναι ότι η ομάδα είναι ψηλά στην βαθμολογία, φαίνεται ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά.

Οι νέοι μου συμπαίκτες με υποδέχθηκαν πολύ θερμά, η ατμόσφαιρα είναι φανταστική και τα αποδυτήρια από ό,τι είδα είναι φανταστικά. Υπάρχουν παίκτες στον Άρη που θα με βοηθήσουν να προσαρμοστώ άμεσα.

Οι στόχοι μου με τον Άρη είναι η ομάδα να παραμείνει ψηλά στην βαθμολογία και να φτάσουμε στον τελικό του Κυπέλλου και να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Θέλω ακόμη μια εβδομάδα για να είμαι στον βαθμό ετοιμότητας που θέλω».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags