Facebook Pixel Sportdog.gr | Σοκαριστικές ατάκες από τον πρώην γιατρό του Μαραντόνα - "Μπορούσε να είχε σωθεί αν..."
| 2021-02-03 19:00:00

Σοκαριστικές ατάκες από τον πρώην γιατρό του Μαραντόνα - "Μπορούσε να είχε σωθεί αν..."

Sportdog Team
Σοκαριστικές ατάκες από τον πρώην γιατρό του Μαραντόνα - "Μπορούσε να είχε σωθεί αν..."

Ντιέγκο Μαραντόνα: Ο επί 30 χρόνια γιατρός του Ντιέγκο Μαραντόνα, Αλφρέντο Κάε, παρουσιάστηκε πεπεισμένος ότι ο Αργεντινός θρύλος του ποδοσφαίρου θα μπορούσε να είχε σωθεί εάν υπήρχαν διαφορετικοί χειρισμοί γύρω από το ζήτημα της υγείας του.

Ο Κάε εξέφρασε την άποψη ότι οι γιατροί που είχαν αναλάβει τη φροντίδα του Μαραντόνα λειτούργησαν με εντελώς λανθασμένο τρόπο, εξαπολύοντας δριμύ "κατηγορώ" σε βάρος τους.

«Πιστεύω ότι θα μπορούσε να είχε σωθεί. Δεν έχω αμφιβολία ότι όλες οι ιατρικές αποφάσεις που λήφθηκαν ήταν κακές, πολύ κακές. Αυτοί οι άνθρωποι έδιναν την εντύπωση ότι δεν είναι γιατροί. Θα μπορούσαν να έχουν διαχειριστεί τα πάντα, η μεγαλοκαρδία θα μπορούσε να θεραπευτεί, η αυξημένη καρδιακή πίεση μπορούσε να θεραπευτεί, το ψυχιατρικό κομμάτι του Ντιέγκο μπορούσε να θεραπευτεί, τα πάντα», είπε συγκεκριμένα, ενώ παράλληλα τόνισε το πώς τον είχαν αγνοήσει όταν έκανε την πρότασή του για τα φάρμακα που χορηγούνταν στον Ντιέγκο.

«Ένας ψυχολόγος μου είπε για τα φάρμακα που πήρε ο Ντιέγκο κατά τη διάρκεια της τελευταίας του νοσηλείας. Όταν βρήκα τη λίστα με τα φάρμακα επέλεξα με λεπτομέρεια ποια έπρεπε να του χορηγηθούν, αλλά δεν εισακούστηκα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags