ΠΑΟΚ: Ολόκληρο θέμα έχει γίνει το τελευταίο διάστημα στον ΠΑΟΚ για την ενίσχυση που έπρεπε να γίνει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, δεδομένου ότι ο σύλλογος έδειχνε "χτυπητά" σε κάποιες θέσεις ότι έπρεπε να πάρει παίκτη.

Για παράδειγμα χρειαζόταν σέντερ φορ αλλά και έναν παίκτη που να παίζει κοντά στους επιθετικούς και θα έδινε λύσεις που δεν είχε μέχρι τώρα ο προπονητής.

Για αυτό αποκτήθηκε ο Κρμέντσικ και επέστρεψαν οι Ουάρντα και Λάμπρου, με τον Πάμπλο Γκαρσία να δίνει σε όλους τη δυνατότητα να αποδείξουν μέσα στο γήπεδο την αξία τους.

Από την άλλη πλευρά, όμως, έβγαζε μάτι ότι η ομάδα χρειαζόταν έναν παίκτη και στη θέση του αμυντικού μέσου, αυτό που λέμε "6άρι", χωρίς όμως ποτέ να αποκτηθεί μια τέτοια λύση.

Γιατί ο Καγκάβα, που ήρθε τελευταίος, δεν έχει καμία σχέση με τον συγκεκριμένο ρόλο, αν και ο Εσίτι έφυγε από το ρόστερ με τη μορφή δανεισμού. Μάλιστα, το Sportdog.gr σας έχει αποκαλύψει πως αυτή ήταν η κυριότερη απαίτηση του Πάμπλο Γκαρσία πριν καν ξεκινήσει η μεταγραφική περιόδος!

Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες διαρρέεται από την Τούμπα, ότι ο λόγος που δεν έκανε κίνηση ο ΠΑΟΚ για να ενισχυθεί σε αυτή τη θέση, ήταν το γεγονός ότι ποτέ δεν έγινε προς τη διοίκηση τέτοια πρόταση. Οι άνθρωποι που ασχολούνται με το αγωνιστικό σκέλος θεώρησαν ίσως ότι δεν είναι απαραίτητο να έρθει κάποιος αμυντικός χαφ στον σύλλογο, και μένει να δούμε αν και πόσες φορές μπορεί να το μετανιώσουν μέχρι να τελειώσει η σεζόν.

Πάντως ο Πάμπλο είχε ζητήσει παίκτη και επέμενε πως τον χρειάζεται, όμως κάποιοι άλλοι έκριναν πως δεν υπάρχει λόγος να δαπανηθούν παραπάνω χρήματα. Θυμίζουμε ότι έγινε κίνηση για τον Ολίβα στο φινάλε, όμως ο παίκτης χάθηκε και η… υπόθεση χαφ έκλεισε χωρίς να ικανοποιηθεί ο προπονητής. Λέτε να αλλάξουν γνώμη και ο Όλαφ Ρέμπε να βρει κάποιον από την αγορά τον ελεύθερων, ώστε να γίνει και το χατίρι στον Ουρουογουανό κόουτς;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κίνηση-ματ από Σαββίδη - Έτσι... απογειώνει τον ΠΑΟΚ - Δεν ξανάγινε κάτι τέτοιο στην Ελλάδα!