Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Σίντζι Καγκάβα: Ανάλυση για Καγκάβα: Όλα όσα έδειξε στο ντεμπούτο του - Οι οδηγίες... στην μπάλα και ο αρχηγός (Vid)
| 2021-02-03 23:46:00

Ανάλυση για Καγκάβα: Όλα όσα έδειξε στο ντεμπούτο του - Οι οδηγίες... στην μπάλα και ο αρχηγός (Vid)

Sportdog Team
Ανάλυση για Καγκάβα: Όλα όσα έδειξε στο ντεμπούτο του - Οι οδηγίες... στην μπάλα και ο αρχηγός (Vid)

ΠΑΟΚ - Σίντζι Καγκάβα: Σε ένα παιχνίδι που έμοιαζε με τυπική διαδικασία, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στη Λάρισα ώστε να αντιμετωπίσει τη Θεσσαλική ομάδα στη ρεβάνς του 5-0 της Τούμπας. 

Ο Πάμπλο Γκαρσία ευνοούμενος από την ροή του αγώνα και το αποτέλεσμα της πρώτης αναμέτρησης, «έριξε» στη μάχη το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου, Σίντζι Καγκάβα.

Ο Ιάπωνας λίγο μετά από την μία ώρα αγώνα πήρε τη θέση του Αμρ Ουάρντα και αμέσως έκανε αισθητή την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο. 

Ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός από τις πρώτες επαφές του με τη μπάλα έδειξε πως... «μιλάει» στη μπάλα κάτι το οποίο αποδεικνύεται από την εξαιρετική του τεχνική κατάρτιση και τα άψογα κοντρόλ της μπάλας. 

Ο ίδιος μέσα από μία ωραία μεταβίβαση με το εξωτερικό φάλτσο έδειξε  ότι έχει την ικανότητα να βλέπει γήπεδο ακόμα και αν φαίνεται ότι χρειάζεται ακόμα χρόνο ώστε να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης και αγωνιστικού ρυθμού. 

Όπως φάνηκε από το «κολλάζ» στιγμών του Ιάπωνα, με την είσοδο του ήταν αυτός τον οποίο έψαχναν οι συμπαίκτες του, ενώ και με τον δικό του τρόπο ανέλαβε ρόλο «μαέστρου» στον τρόπο συμπεριφοράς της ομάδας εντός των τεσσάρων γραμμών δίνοντας συνεχώς οδηγίες στους νέους του συμπαίκτες, ενώ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα είχε και μία τελική προσπάθεια από το ύψος του πέναλτι το οποίο απέκρουσε ο Νάγκι.

Πηγή: metrosport.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags