Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Κίνηση… Champions League από Τίγρη - Μεταγραφάρα για ΑΕΚ
| 2021-02-04 22:11:00

Κίνηση… Champions League από Τίγρη - Μεταγραφάρα για ΑΕΚ - Τον… έφαγε ο Σα από Ολυμπιακό!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Κίνηση… Champions League από Τίγρη - Μεταγραφάρα για ΑΕΚ - Τον… έφαγε ο Σα από Ολυμπιακό!

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: H περίπτωση του Φαμπιάνο απασχόλησε την ΑΕΚ για την ενίσχυση στη θέση του τερματοφύλακα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν, ότι η κίνηση έγινε πριν κινηθεί για τον Βέριπς. Η προσφορά της Ένωσης στην Ομόνοια περιείχε και έμψυχα ανταλλάγματα, ωστόσο η κυπριακή ομάδα δεν έκανε δεκτή την πρόταση.

Πρόκειται για μία εξαιρετικότατη περίπτωση γκολκίπερ, ο οποίος κάνει πράγματα και θάματα στην Κύπρο. Ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σάο Πάολο. Το 2011 έκανε το ταξίδι για την Ευρώπη παίζοντας στην πορτογαλική Ολιανένσε. Από εκεί τον αγόρασε η Πόρτο ένα χρόνο αργότερα έναντι 1,2 εκατ.Ευρώ, της οποίας αποτέλεσε βασικός τερματοφύλακας στο Champions League τη σεζόν 2014-15.

Τη σεζόν 2015-16 δόθηκε δανεικός στη Φενέρμπαχτσε, στην οποία αγωνίστηκε μέχρι το 2017, όταν και επέστρεψε στην Πόρτο. Τον Ιούλιο του 2019 έμεινε ελεύθερος και η Ομόνοια τον ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό της.

Πηγές του Sportdog από την Κύπρο κάνουν λόγο για έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα, ο οποίος ξεχωρίζει στα γήπεδα της Μεγαλονήσου με τους ρεπόρτερ της Ομόνοιας να ισχυρίζονται, ότι είναι ο καλύτερος που υπάρχει αυτήν τη στιγμή. Και αυτό γιατί εκτός από τα πλούσια σωματικά του χαρακτηριστικά, διαθέτει τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο σύγχρονος πορτιέρε.

Σκεπάζει την εστία με το κορμί του και κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Έχει την έξοδο και την καθοδήγηση από πίσω της άμυνας και της ομάδας του. Διαθέτει το δικό του στυλ και έχει δώσει πολλούς βαθμούς στην Ομόνοια.

Κορυφαία στιγμή στην καριέρα του στην κυπριακή ομάδα ήταν αναμφισβήτητα η πρόκριση επί του Ερυθρού Αστέρα στα play offs του Champions League τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ο Βραζιλιάνος ήταν αυτός που έδωσε το εισιτήριο για την επόμενη φάση με τις δύο αποκρούσεις στη διαδικασία των πέναλτι.

Ωστόσο η κυπριακή ομάδα αποκλείστηκε από τους ομίλους του Champions League από τον Ολυμπιακό (είχε όμως εξασφαλιστεί η είσοδό της στους ομίλους του Europa League). Και στα δύο παιχνίδια με τους Πειραιώτες ο Φαμπιάνο είχε κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις. Μάλιστα αναφορές εκείνη την εποχή υποστήριζαν, ότι είχε γίνει ανεπίσημη κουβέντα με τον Ολυμπιακό. Η παρουσία του Σα όμως στο λιμάνι τελείωσε όποια σενάρια. Η εκτίμηση όμως προς το πρόσωπό του δεδομένα παραμένει.

Ακολουθήστε τον συγγραφέα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης:

Facebook

LinkedIn

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Βουίζει η πιάτσα" για βόμβα Αραούχο σε TOP ελληνική ομάδα - Τεράστια ανατροπή - Θέλει σαν τρελός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags