Facebook Pixel Ολυμπιακός: Πότε θα γίνει το ντεμπούτο των Παπασταθόπουλου και Λαλά
| 2021-02-05 10:05:00

Διέρρευσε είδηση! Αυτή είναι όλη η αλήθεια για Παπασταθόπουλο στον Ολυμπιακό - Οριστικό

του Παναγιώτη Νικολάου
Διέρρευσε είδηση! Αυτή είναι όλη η αλήθεια για Παπασταθόπουλο στον Ολυμπιακό - Οριστικό

Ολυμπιακός: Πότε θα γίνει το ντεμπούτο των Παπασταθόπουλου και Λαλά με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Πώς και πώς περίμεναν οι οπαδοί τού Ολυμπιακού για να δουν τον Sokratis στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς δεν τον συμπεριέλαβε ούτε στην αποστολή - Όπως και τον Λαλά.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αφενός θεώρησε ότι οι δύο παίκτες χρειάζονται λίγες ακόμα ημέρες προπονήσεων στου Ρέντη, αφετέρου ήθελε να δώσει την ευκαιρία για να αγωνιστούν σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα.

Όμως, όπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές από το ρεπορτάζ της ομάδας, πολύ σύντομα θα βρεθούν στη βασική 11άδα και οι δύο.

Ειδικά για τον Παπασταθόπουλο, το πιθανότερο σενάριο είναι να φτάσει στο 100% στο παιχνίδι που θα δώσει ο Ολυμπιακός με την Αϊντχόφεν, αν και υπάρχουν πληροφορίες ότι ίσως πάρει φανέλα βασικού νωρίτερα λόγω και του τραυματισμού του Αβραάμ.

Χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι θα παίξει βασικός σε αυτό το παιχνίδι, καθώς χρειάζεται ρυθμό για να μπει στην 11άδα. Μάλιστα ο Πέδρο Μαρτίνς, έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν σκοπεύει να τον πιέσει καθόλου. 

Ο Sokratis, άλλωστε, ήρθε για να συνθέσει ένα αχτύπητο δίδυμο με τον Σεμέδο στο κέντρο της άμυνας, κι αυτή η προοπτική δεν έχει συγκεκριμένη ημερομηνία.

Για τον Λαλά τα πράγματα είναι διαφορετικά, καθώς το πιθανότερο σενάριο είναι να παίξει νωρίτερα... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδιανόητο! Μόνο ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα - Εκτόξευσε την τιμή σε έναν μήνα - Διπλά λεφτά για τον...

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags