Facebook Pixel ΑΕΚ - Κώστας Γαλανόπουλος: Άσχημα είναι τα νέα για τον ποδοσφαιριστή
| 2021-02-05 10:33:00

ΣΟΚ στην ΑΕΚ με Γαλανόπουλο! Μένει εκτός για δύο μήνες - Χοντρή ζημιά!

Sportdog Team
ΣΟΚ στην ΑΕΚ με Γαλανόπουλο! Μένει εκτός για δύο μήνες - Χοντρή ζημιά!

ΑΕΚ - Κώστας Γαλανόπουλος: Άσχημα είναι τα νέα για τον ποδοσφαιριστή μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Συνεχίζεται η κακοδαιμονία στην ΑΕΚ. Η ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης για το Κύπελλο Ελλάδας έφερε άλλη μία άσχημη εξέλιξη. Ο Κώστας Γαλανόπουλος τραυματίστηκε στο τέλος της αναμέτρησης της Ριζούπολης. Ο παίκτης έδειχνε να πονά πολύ και κρατούσε τον ώμο του.

Ο "Γαλανό" αμέσως μετά το παιχνίδι πήγε αμέσως για εξετάσεις που επιβεβαίωσαν τους φόβος για μεγάλη ζημιά. Ο Έλληνας μέσος υπέστη κάταγμα δεξιάς ωμοπλάτης που σημαίνει, ότι βγαίνει νοκ άουτ για το ματς με τον Άρης στο Κλεάνθης Βικελίδης αλλά και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

 Η αρχική εκτίμηση λέει ότι δεν θα απαιτηθεί χειρουργείο. Ωστόσο ο Γαλανόπουλος θεωρείται δεδομένο, ότι θα μείνει εκτός για δύο μήνες.

Υπενθυμίζεται, ότι ο παίκτης είχε επιστρέψει δριμύτερος από προηγούμενο τραυματισμό και βρισκόταν σε ανοδική πορεία! Έτσι η ΑΕΚ μένει στο κέντρο με τους Σιμόες, Κρίστισιτς, Σιμάνσκι και Σάκχοφ. Ο τελευταίος θεωρείται αμφίβολος για το ματς με τον Άρη.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags