Facebook Pixel «Η καλύτερη τριπλέτα στην Ελλάδα»
| 2011-11-09 18:00:00

«Η καλύτερη τριπλέτα στην Ελλάδα»

«Η καλύτερη τριπλέτα στην Ελλάδα»

Ο Γιώργος Παντζιάρας αποθεώνει τους Σηφάκη, Βελλίδη, Γιακούποβιτς και εκφράζει τη βεβαιότητά του ότι ο Άρης θα ανακάμψει άμεσα.

Συστάσεις ιδιαίτερες για τον Γιώργο Παντζιαρά δεν χρειάζονται. Υπήρξε μέλος της «χρυσής εποχής» του ΑΡΗ, τη δεκαετία του ’80, ενώ στη συνέχεια υπηρέτησε το σύλλογο και από το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων.

Η επικαιρότητα του ΑΡΗ μας επέτρεψε να κάνουμε μία κουβέντα μαζί του για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, αλλά πολύ περισσότερο για την παρουσία τριών ικανότατων γκολκίπερ κάτω από τα δοκάρια της ομάδας.

«Ανέκαθεν ο ΑΡΗΣ διέθετε σπουδαίους γκολκίπερ. Όπως και στα δικά μου χρόνια. Η τριπλέτα εκείνης της εποχής κάτω από τα δοκάρια ήμουν εγώ, ο Γκουιντάρ και ο Παπαφλωράτος. Να μην μιλήσω για τον Χρηστίδη και τους άλλους νωρίτερα. Σήμερα υπάρχουν ο Σηφάκης, ο Βελλίδης και ο Γιακούποβιτς. Πιστεύω ότι είναι η καλύτερη τριπλέτα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή» δήλωσε στο AllAboutARIS.com ο Κύπριος γκολκίπερ για να προσθέσει: «Ο Αρης ένιωθε πάντα ήσυχος κάτω από τα δοκάρια του. Είχε πάντα αξιόλογους γκολκίπερ. Όταν ήμουν στο προπονητικό τιμ της ομάδας αναδείξαμε τον Κατεργιαννάκη και τον Λαμπάκη, που διέγραψαν λαμπρή καριέρα. Ο Κατεργιαννάκης έφτασε μέχρι την εθνική και συμμετείχε το Euro του 2004. Θα ήθελα πολύ να δω τον ΑΡΗ να βγάζει ξανά τερματοφύλακες από τα σπλάχνα του, όπως εκείνα τα χρόνια».

Διαβάστε την υπόλοιπη συνέντευξη στο allaboutaris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags