Facebook Pixel ΑΕΚ: Αποστολή για το ματς με τον Άρη
| 2021-02-06 20:24:00

Αρχηγός! Μέσα ο Μάνταλος με Άρη! Νοκ άουτ ο Μπακάκης - Πρόβλημα στα χαφ

Sportdog Team
Αρχηγός! Μέσα ο Μάνταλος με Άρη! Νοκ άουτ ο Μπακάκης - Πρόβλημα στα χαφ

ΑΕΚ: Με τον Πέτρο Μάνταλο, για πρώτη φορά μετά το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως και τον Μάριο Μιτάι που επίσης επιστρέφει από τραυματισμό, η αποστολή της ΑΕΚ για τον αυριανό(7/2) αγώνα με τον Άρη στο ΟΑΚΑ. Εκτός όμως είναι ο Μιχάλης Μπακάκης, που δεν κατάφερε να μπει στο κανονικό πρόγραμμα αυτή την εβδομάδα.

Το πρόβλημα της ΑΕΚ είναι περισσότερο στα χαφ, αφού με τις απουσίες των Γαλανόπουλου και Σάκχοφ, υπάρχουν εκτός από τον Μάνταλο, μόλις τρεις καθαροί κεντρικοί χαφ στην αποστολή. Παρά τις ελλείψεις, δεν συμπεριλήφθηκε ο Σαμπανάτζοβιτς, που και δεν υπολογίζεται καθώς φαίνεται, ωστόσο δεν δόθηκε δανεικός στην μεταγραφική περίοδο που πέρασε.

Να σημειωθεί και η σοβαρή επίσης έλλειψη του Στράτου Σβάρνα, από τις θέσεις των κεντρικών αμυντικών. Κι αυτός αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, για το οποίο μάλιστα δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο το πόσο ακριβώς διάστημα θα χρειαστεί για να επανέλθει.

Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Χνιντ, Νταντσένκο, Ραντόνια, Μιτάι, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Σιμόες , Μάνταλος, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags