Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Οι φωνές του Μπόλονι στον Μακέντα
| 2021-02-06 23:16:00

Απίστευτο σκηνικό με Μακέντα στο Περιστέρι! Τι έγινε με Ενγκμπακοτό - Φώναζε ο Μπόλονι (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Απίστευτο σκηνικό με Μακέντα στο Περιστέρι! Τι έγινε με Ενγκμπακοτό - Φώναζε ο Μπόλονι (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια σπουδαία νίκη στο Περιστέρι. Προηγήθηκε και ισοφαρίστηκε δύο φορές, στο τέλος όμως κατάφερε να πάρει το τρίποντο από τον Ατρόμητο, σε μία φάση που είχε μεταγραφική σφραγίδα. Ενμπαγκοτό δημιούργησε και Σανκαρέ έκανε το 3-2 δίνοντας το διπλό στο Τριφύλλι, το οποίο θα μπορούσε να φύγει από το γήπεδο των Δυτικών προαστίων με μεγαλύτερο σκορ.

Λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα, ο Ατρόμητος κέρδισε κόρνερ. Ο Γιαννιώτης άφησε την εστία του και προωθήθηκε στα καρέ των πρασίνων. Η στατική φάση εκτελέστηκε αλλά πέρασε ανεκμετάλλευτη για τους γηπεδούχους.

Η μπάλα έφτασε στα πόδια του Μακέντα με την εστία του Ατρομήτου να παραμένει κενή και τον Γιαννιώτη να έχει ξεχαστεί πίσω. Ο Ενμπαγκοτό έκανε κίνηση στον κενό χώρο και περίμενε από τον Ιταλό, ο οποίος αντί να πασάρει στον ελεύθερο συμπαίκτη του, προτίμησε να κάνει ντρίπλα και φυσικά του έγινε φάουλ (από τον Νάτσο) με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να μη δημιουργήσει προϋποθέσεις για το 4-2.

Οι φωνές του Μπόλονι από τον πάγκο έφτασαν μέχρι τους τηλεοπτικούς δέκτες με τον Γάλλο να τα χώνει στον Μακέντα για την επιλογή του.

Δείτε το περιστατικό:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags