Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Έγκλημα" Γκαρσία! Τελειώνει το "παιδί" του - Ακατανόητη απόφαση - Χάνει λεφτά ο ΠΑΟΚ!
| 2021-02-07 10:00:00

"Έγκλημα" Γκαρσία! Τελειώνει το "παιδί" του - Ακατανόητη απόφαση - Χάνει λεφτά ο ΠΑΟΚ!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Έγκλημα" Γκαρσία! Τελειώνει το "παιδί" του - Ακατανόητη απόφαση - Χάνει λεφτά ο ΠΑΟΚ!

ΠΑΟΚ: Μεγάλος κίνδυνος να χαθεί ένα τεράστιο πρότζεκτ υπάρχει στον ΠΑΟΚ και υπεύθυνος για αυτό είναι ο Πάμπλο Γκαρσία. Το πρόβλημα είναι γνωστό πέριξ της Τούμπας εδώ και πολύ καιρό, όμως τελευταία υπάρχουν αντιδράσεις και από την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Ο λόγος για τον Γιάννη Μιχαηλίδη, τον νεαρό στόπερ του Δικεφάλου που βρίσκεται στο μπλοκάκι πολλών ομάδων σε όλη την Ευρώπη, ενώ και οι «ασπρόμαυροι» εκτιμούν πως μπορεί να εξελιχθεί σε… νέο Τζόλη. Ο μικρός έχει τρομερά προσόντα, έχει πάρει ήδη παιχνίδια στα πόδια του και το όνομά του "ακούγεται" στην Ευρώπη.

Ο Μιχαηλίδης ξεκίνησε εντυπωσιακά στη σεζόν, ο Αμπέλ Φερέιρα τον πίστεψε πολύ και του έδωσε φανέλα βασικού ακόμα και στα δύσκολα ευρωπαϊκά παιχνίδια του καλοκαιριού και δικαιώθηκε. Ο 20χρονος άσος δεν… μάσησε, έπεσε στα βαθιά και κολύμπησε και δικαίωσε όσους τον πίστευαν. Μάλιστα, για όσους θυμούνται τα καλοκαιρινά ρεπορτάζ, από τότε υπήρχαν σκάουτερς που είχαν σημειώσει το όνομά του!

Ωστόσο, μετά την αποχώρηση του Φερέιρα και την έλευση του Πάμπλο Γκαρσία όλα άλλαξαν. Παρότι ο μικρός αποτελούσε το αγαπημένο παιδί του Ουρουγουανού κόουτς στην Ακαδημία και δεν είναι υπερβολή να πει κανείς, πως αυτός τον… έσπρωξε στη μεγάλη ομάδα, ξαφνικά εξαφανίστηκε. Ο νέος προπονητής του Δικεφάλου δείχνει να μην τον πιστεύει καθόλου και ο χρόνος που του έχει δώσει είναι ελάχιστος.

Ο Μιχαηλίδης αποτελεί τέταρτη επιλογή πίσω από τους βασικούς Ίνγκασον-Κρέσπο και τον αναπληρωματικό Βαρέλα, ενώ μέσα στον Γενάρη υπήρχαν σοβαρές σκέψεις ακόμα και να παραχωρηθεί δανεικός σε ομάδα του εξωτερικού, με οψιόν αγοράς. Όλα αυτά, προφανώς κι έχουν… ξενερώσει τον παίκτη, ο οποίος εμφανίζεται προβληματισμένος με το μέλλον του.

Αν μάλιστα δεν αλλάξει κάτι σημαντικά μέχρι το καλοκαίρι, δύσκολα θα παραμείνει στην Τούμπα. Άλλωστε, ήδη ο ατζέντης του προσπάθησε να τον… σπρώξει στη Φενέρ, όμως δεν τα κατάφερε καθώς τα λεφτά που ζήτησε ο ΠΑΟΚ ήταν πολλά. Αν όμως συνεχίσει να μην παίζει και αυτός θα μείνει πίσω αγωνιστικά και η τιμή του θα… καταρρεύσει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παραμιλάει η Τούμπα - Ένας από τους καλύτερους του κόσμου στον ΠΑΟΚ - "Καταπληκτικός όταν..."

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags