Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΟΦΗ: Συγκλονιστική ατάκα Μαρτίνς για τη Θύρα 7
| 2021-02-07 19:43:00

Συγκλονιστική ατάκα Μαρτίνς για τη Θύρα 7 - Τι είπε για Σωκράτη και τον τραυματισμό Μπρούμα

Sportdog Team
Συγκλονιστική ατάκα Μαρτίνς για τη Θύρα 7 - Τι είπε για Σωκράτη και τον τραυματισμό Μπρούμα

Ολυμπιακός - ΟΦΗ: Ο Πέδρο Μαρτίνς αφιέρωσε τη νίκη στα θύματα της Θύρας 7, αφού στις 8 Φεβρουαρίου συμπλήρωνονται 40 χρόνια από την τραγωδία του 1981.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως θα δοθούν κι άλλα παιχνίδια στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο για να μπει σε αγωνιστικό ρυθμό, ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο Μπρούμα δεν έχει κάτι σοβαρό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη Nova:

«Φυσικά είναι αφιερωμένη η νίκη σε αυτούς πάντα είναι στην οικογένειά μας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοσή μας. Βάλαμε δύο γκολ και μπήκαμε πολύ δυνατά με ένταση, βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι και πιστεύω πως θα γίνουμε καλύτεροι και σήμερα μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα γκολ».

Για τον Παπασταθόπουλο: «Η ποιότητα του Σωκράτη είναι γνωστή. Είχαμε προγραμματίσει να του δώσουμε χρόνο ώστε να πάρει παιχνίδια και να επιστρέψει στον αγωνιστικό ρυθμό του».

Για τους Ανδρούτσο, Ρέαμπτσιουκ και Μπρούμα: «Είναι καλά ο Ανδρούτσος και ο Ρέαμπτσιουκ παίζουν πολύ καλά και είμαι ευχαριστημένος. Νομίζω πως ο Μπρούμα δεν έχει κάτι σοβαρό, αλλά θα περιμένουμε τις εξετάσεις».

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags