Facebook Pixel ΑΕΚ: Ξέσπασμα μετά την ήττα από τον Άρη
| 2021-02-07 21:56:00

Ξέσπασμα ΑΕΚτζήδων για Άρη: "Πρόεδρε ομάδα... λούζερ! Ούτε τη Σαλαγκούδη στο Survivor δεν κερδίζει"

Κον-troll και σουτ
Ξέσπασμα ΑΕΚτζήδων για Άρη: "Πρόεδρε ομάδα... λούζερ! Ούτε τη Σαλαγκούδη στο Survivor δεν κερδίζει"

ΑΕΚ: Ξέσπασμα από τους οπαδούς της ΑΕΚ μετά την ήττα από τον Άρη στο ΟΑΚΑ για την 21η αγωνιστική της Super League.

Φίλοι της Ένωσης κατέκλυσαν με μηνύματα την επίσημη σελίδα της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ στο Facebook, όπου τα έβαλαν με τη διοίκηση και τους παίκτες. Οι οπαδοί στέλνουν μήνυμα προς την κεφαλή του συλλόγου για τη φετινή διαχείριση. Διαβάστε μερικά σχόλια που συγκέντρωσε το Sportdog:

Κύριε διαχειριστά... Έχω να σας προτείνω παίκτες απο πρωταθλήματα Α Τοπικού σε ολη την Ελλάδα. Μπάλα δεν ξέρουν(καμία διαφορά με το υπάρχων ρόστερ) αλλά είναι καλά παιδιά και πάνω απ ολα ΑΕΚ. Για πληροφορίες inbox

ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ Κ ΦΥΓΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΠΟ ΔΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ #KAΛΟΚΑΙΡΙ_ΔΙΑΔΟΧΗ_ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

Καλό είναι να το πάρετε λίγο αλλιώς!!! Για του χρόνου λέω, το φέτος μας το τελειώσατε πάλι!!!

Ναι, αλλά τα έργα στο προπονητικό πήγαν καλά ε;;;;

Έφτασες την ομάδα να παλεύει για Ευρώπη με τον Ολυμπιακό Β και τον Βαζελο του Αλαφούζου, πούλα

Ρε ουτε τη Σαλαγκουδη στο survivor δεν κερδίζεται.

Η οργή του κόσμου έχει ξεχειλίσει. Εάν δείχνατε στοιχειώδη σεβασμό προς τους φίλους της ομάδας, δεν θα γράφατε τίποτα. Είστε όλοι υπεύθυνοι για αυτή την ντροπή.

Κύριε Μελισσανίδη, αυτό που πραγματικά συμβαίνει τη συγκεκριμένη αγωνιστική περίοδο, έχει γίνει πλέον αντιληπτό! Δεν σε τιμάει καθόλου ενώ παράλληλα προσβάλλει τη νοημοσύνη των φιλάθλων!

Η κ17 να έπαιζε άμυνα καλύτερα θα πήγαινε

Η χειρότερη ΑΕΚ όλων των εποχών!! Όλοι πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες με πρώτο τον τίγρη που είναι υπεύθυνος για αυτό που νομίζει ότι είναι ομάδα!

Τρίβουμε τα μάτια μας με την εξέλιξη της ομάδας. Πολλά μπράβο για την αλλαγή προπονητή και όχι παικτών. Φαίνεται ότι θα κάνει θαύματα με το υπάρχον υλικό. Αρκεί να περιμένουμε λίγα χρόνια ακόμα.

Φιλαθλος ΑΕΚ>πάθη του Ιησού.

Πετάξτε όλη την ομάδα εκτός.. Κρατήστε Γκαρσία Λατσι Σιμανσκι και Μάχαιρα και βάλτε τις ακαδημίες να παίξουν! Πόσο χειρότερους παίχτες έχουμε στις ακαδημίες δηλαδή?

Έφταιγε ο Καρέρα τι ν τον κάνουν τον λιβαγια έχουν τέρμα έχουν άμυνα έχουν κέντρο έχουν επίθεση!!!εκτός στόχου μην νομίζετε οτι θ περάσουν και στο κύπελλο!!αυτό λέγεται κατάντια!

Ο μήνας του μέλιτος για τον Χιμένεθ τελείωσε.τανκοβιτς και Γκαρσία πρέπει να ξεκινάνε , ποιο; Αλμπάνης?? Για την άμυνα μην τα λέμε συνέχεια 5 σέντερ Μπακ που κάνουν για έναν.αλλη μια χρονιά στο -20 και έχουμε ακόμα 15 αγώνες .

ΒΓΑΛΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ. Η ομαδα ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ η διοικηση ΚΟΙΜΑΤΑΙ. Ας οψονται οσοι θεωρουσαν τον Λιβαγια "περιττο" για την ομαδα ή οτι ο Μανταλος ειναι "κακος παικτης". "Δεν χρειαζεται μπακ η αεκ. Δεν θα κινηθει για κηπερ η αεκ. Δεν θα..." Καληνυχτα ΑΕΚ. Κριμα για την ιστορια σου αυτα τα τελευταια πετρινα χρονια... Φετος ηταν το αποκορυφωμα με τις γελοιες εμφανισης του "ΠΛΗΡΕΣΤΑΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ". Δεν θα μου κανει εντυπωση να δω τον Αστερα πανω απο την ΑΕΚ στην βαθμολογια (Για τον Παναθηναικο δεν το συζηταω καν. Ειναι σιγουρο...)

4η εκτός έδρας νίκη του Άρη λέει στην ιστορία του, όλα τα ρεκόρ έχει καταρρίψει η ΑΕΚΑΡΑ φέτος. Πραγματικά πλέον βλεπουντας την ομάδα το μόνο που θέλω είναι να κλαίω γοερα. Τέτοια κατάντια είχαμε πολλά χρόνια να δούμε. Μόνο κατάθλιψη τίποτα άλλο.

Πρόεδρε ευχαριστώ... Έξω οι μίζεροι από εδώ... Οι μόνοι ομάδα που έχει χάσει τέσσερις συνεχόμενους τελικούς μια ομάδα λουζερ σε όλα τα επίπεδα.. και έχει να κερδίσει ντέρμπι κάμποσο καιρό... Μπράβο για το δημιούργημα σας να κάτσετε να το βλέπεται μόνοι σας... Σε λίγο καιρό θα μας φταίει ο Μανολο...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κόλαση" στην ΑΕΚ - Ο Καρέρα κάνει τις μεταγραφές - Παρέμβαση Χιμένεθ για Λιβάγια - Όλα τούμπα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags