Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Δύο στη "μαύρη" λίστα Χιμένεθ - Αυτοί διώχνουν Μπόλονι - Στον… αέρα ο Βαλμπουενά, έρχεται παικταράς!
| 2021-02-07 23:49:00

Δύο στη "μαύρη" λίστα Χιμένεθ - Αυτοί διώχνουν Μπόλονι - Στον… αέρα ο Βαλμπουενά, έρχεται παικταράς!

Οι Μιχείες
Δύο στη "μαύρη" λίστα Χιμένεθ - Αυτοί διώχνουν Μπόλονι - Στον… αέρα ο Βαλμπουενά, έρχεται παικταράς!

ΑΕΚ - Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Tο Sportdog.gr σας κρατάει καθημερινά πλέον ραντεβού και μέσω ραδιοφώνου και της συχνότητας του Alpha 9.89. Δευτέρα με Παρασκευή, 16.00-17.00 υπάρχει η εκπομπή «Αδέσποτοι» με τους Βαγγέλη Μίχο και Άγγελο Κωνσταντούλια, ενώ το Σαββατοκύριακο ο Μίχος… σολάρει στην εκπομπή «Μιχείες» για το δίωρο 18.00-20.00!

Την Κυριακή λοιπόν υπήρξαν αρκετές ειδήσεις και αποκλειστικά θέματα που ακούστηκαν στην ραδιοφωνική εκπομπή του Sportdog.gr στον… αέρα του Alpha 9.89.

** Ο Σίντζι Καγκάβα έπαιξε λίγο, αλλά ήταν καλός παρά τη γκέλα του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα. Ο Ιάπωνας έχει προφανώς ποιότητα και όταν βρει ρυθμό, θα βοηθήσει. Αλλού βέβαια είναι το μεγάλο πρόβλημα για τον Πάμπλο Γκαρσία. Τον Γενάρη στην Τούμπα δεν φρόντισαν να πάρουν παίκτη στο 6-8 και το κενό πλέον είναι τεράστιο. Ειδικά από τη στιγμή που ο Αουγκούστο είναι εκτός. Στην ομάδα έχουν... ξενερώσει μαζί του και ο ίδιος όμως με την ομάδα!

** Ο 37χρονος Βαλμπουενά είναι ο τελευταίος του οποίου δεν έχει ανανεωθεί το συμβόλαιο ακόμα στον Ολυμπιακό. Είναι βέβαια από τους ακριβοπληρωμένους, καθώς παίρνει 1.4 εκατ. ευρώ το χρόνο με μπόνους. Δύσκολα πάντως θα του δώσουν τόσα λεφτά και για την επόμενη σεζόν, ενώ για την ώρα είναι ο άγνωστος και ο ρόλος που θα έχει στα πλάνα του Μαρτίνς εφόσον μείνει.

Τι θα γίνει για παράδειγμα με τον Κώστα Φορτούνη, που παίρνει 1.5 εκατ. ευρώ το χρόνο και… μένει πάγκο στα μισά ματς; Ο πιο ακριβοπληρωμένος πάντως στο Λιμάνι και στην Ελλάδα γενικότερα πλέον, είναι ο Ελ Αραμπί, με ετήσιες αποδοχές στα 2 εκατ. ευρώ χωρίς μπόνους!

Όσον αφορά πάντως τον Βαλμπουενά, το ζήτημα είναι σύνθετο, δεν αφορά μόνο το οικονομικό κομμάτι και για αυτό δεν έχει κλείσει. Τη δεδομένη στιγμή, οι πιθανότητες είναι 45% να μείνει και 55% να φύγει…

** Τρομερή πορεία για τον Αστέρα Τρίπολης, που νίκησε στον Βόλο και… κλείδωσε την παρουσία του στα πλέι οφ. Αυτός είναι άλλωστε και ο στόχος της διοίκησης και για αυτό δεν «τρελάθηκαν» με τον αποκλεισμό στο Κύπελλο. Οι Αρκάδες έχουν χάσει 1 από τα 11 τελευταία ματς, αυτό με τον Ολυμπιακό. Εκτός έδρας έχασαν τελευταία φορά στις 6 Δεκεμβρίου από τον ΠΑΟΚ. Ξεκάθαρα… σφραγίδα Ράσταβας και αν μην είναι τόσο επικοινωνιακός για να… πουλάει στα media. Μάλιστα, αμφισβητήθηκε η θέση του στην αρχή της σεζόν, όμως τώρα πάει καλύτερα και από ό,τι περίμεναν όλοι στην Τρίπολη. Πορεία αντίστοιχη με αυτή του Παναθηναϊκού!

** Πολλές οι ευθύνες του Μανόλο Χιμένεθ για την κάκιστη εικόνα της ΑΕΚ (και) κόντρα στον Άρη. Είχε πάντως δικαιολογίες ο Ισπανός λόγω των απουσιών, αφού οι Σάκχοφ και Γαλανόπουλος ήταν εκτός. Γι’ αυτό και βρήκε χώρο και ξεκίνησε βασικός ο Κρίστισιτς. Ο κόουτς πάντως δεν… τρελαίνεται για τον Σέρβο. Παικτικά δεν τον πολυγουσταρεί, ξεκάθαρα. Περίεργη και η διαχείριση του Τάνκοβιτς, τον οποίο δεν χρησιμοποιεί βασικό, καθώς θεωρεί ότι δεν βοηθάει αμυντικά, αφού δεν πιέζει πολύ. Τον κρατάει κυρίως για το δεύτερο, να του δώσει έξτρα ώθηση…

** Πλάκα τους κάνει ο Λάζλο Μπόλονι στον Παναθηναϊκό και ας μην τον παραδέχονται οι δημοσιογράφοι και οι παίκτες στο Κορωπί. Έχει μαζέψει νίκες και βαθμούς, πλησίασε στην Ευρώπη και στην τετράδα και πλέον… τρέχει για το μεγάλο πλάνο του. Πρώτα θα κλειδώσει την Ευρώπη και μετά θα αλλάξει τα πάντα στην ομάδα, το καλοκαίρι, εφόσον μείνει. Από την πρώτη ομάδα μέχρι και την Ακαδημία θα τα αλλάξει όλα. Γι’ αυτό δέχεται πόλεμο. Φοβούνται και θέλουν ο Αλαφούζος να τον διώξει, όμως αυτή τη στιγμή έχει άριστες σχέσεις με το… αφεντικό. Αρκετά πάντως θα κριθούν και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

** Τεράστια επιβεβαίωση Sportdog η δήλωση του Τάσου Δώνη πως θα επέστρεφε στην Ελλάδα μόνο για τον Ολυμπιακό, αν και Παναθηναϊκός, επιβεβαιώνοντας παράλληλα πως είχε… κρούση από ανθρώπους των Πειραιωτών τον Γενάρη. Μάλιστα, για πρώτη φορά ο Έλληνας άσος αφήνει ανοιχτό το παράθυρο για το Λιμάνι σε λίγους μήνες, αν και το όνειρό του είναι η Premier League. Οι «Ερυθρόλευκοι» δεν πήραν εξτρέμ και θα κάνουν τη μεγάλη κίνηση το καλοκαίρι.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έχουν μάτι στο λιμάνι - "Τρελάθηκαν" με τον παικταρά - Γκολ και ασίστ - "Σκάει" βόμβα επιστροφής;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags