Facebook Pixel Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Βόμβες Βαρούχα: "Κανένα πέναλτι Μασούρα, δύο κόκκινες σε Ολυμπιακό - Αποβολή Ίνγκασον" (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-02-08 00:03:00

Βόμβες Βαρούχα: "Κανένα πέναλτι Μασούρα, δύο κόκκινες σε Ολυμπιακό - Αποβολή Ίνγκασον" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Βόμβες Βαρούχα: "Κανένα πέναλτι Μασούρα, δύο κόκκινες σε Ολυμπιακό - Αποβολή Ίνγκασον" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Τρομερό ντόρο αναμένεται να προκαλέσει ο σχολιασμός των αμφισβητούμενων φάσεων από τον Παναγιώτη Βαρούχα, για τα παιχνίδια Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ κόντρα σε ΟΦΗ και Απόλλωνα αντίστοιχα.

Ο καθηγητής διαιτησίας μιλώντας για το ματς στο Γ. Καραϊσκάκης στην Αθλητική Κυριακή της ΕΡΤ, τόνισε ότι θα έπρεπε να είχαν αποβληθεί από τον αγώνα οι Σεμέδο και Μασούρας. Ο Πορτογάλος στόπερ έκανε άσεμνη χειρονομία για… πλάκα στον Ελ Αραμπί, όμως τόνισε πως θα μπορούσε ο διαιτητής να τον αποβάλει, ενώ για τον Έλληνα άσο σχολίασε πως κόβει ως τελευταίος αμυντικός τον Ουές ενώ έφευγε προς την εστία του Σα.

Παράλληλα, για τη φάση στην αρχή του αγώνα, όπου οι Πειραιώτες ζήτησαν πέναλτι του τερματοφύλακα στον Μασούρα, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει παράβαση και… αποθέωσε τον διαιτητή και το VAR.

Για το παιχνίδι της Τούμπας, ο Παναγιώτης Βαρούχας τόνισε πως ο σκόρερ του 2-2 του ΠΑΟΚ κόντρα στον Απόλλωνα, Σβέριρ Ίνγκασον, θα έπρεπε να έχει αποβληθεί για μια φάση που έλαβε χώρα λίγο πριν το τέρμα της ισοφάρισης του Δικεφάλου. Όπως είπε ο έμπειρος καθηγητής διαιτησίας, ο Ισλανδός άσος θα έπρεπε νε έχει δει δεύτερη κίτρινη κάρτα για χτύπημα στο πρόσωπο του Ίσρα Κολ.

Δείτε τα highlights από τα δύο παιχνίδι και τις επίμαχες φάσεις:

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελό! "Κόλαση" με παικταρά της Σούπερ Λιγκ - Τον ήθελε ο Ολυμπιακός, "κλοπή" από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags