Facebook Pixel Premier League - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΣΟΚ: Απειλές θανάτου κατά πασίγνωστου διαιτητή... για μία κόκκινη! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-02-08 20:21:00

ΣΟΚ: Απειλές θανάτου κατά πασίγνωστου διαιτητή... για μία κόκκινη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
ΣΟΚ: Απειλές θανάτου κατά πασίγνωστου διαιτητή... για μία κόκκινη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Premier League - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο διαιτητής Μάικ Ντιν αποφάσισε να μην διευθύνει αγώνα της Premier League αυτό το Σαββατοκύριακο, επειδή τόσο ο ίδιος όσο και μέλη της οικογένειάς του έλαβαν απειλές κατά της ζωής τους μετά από αμφιλεγόμενες αποφάσεις του για κόκκινη κάρτα που έδειξε σε ποδοσφαιριστές σε πρόσφατους αγώνες, όπως αναφέρουν βρετανικά ΜΜΕ.

Ο Ντιν επικρίθηκε αφού απέβαλε τον αμυντικό της Σαουθάμπτον, Γιαν Μπεντνάρεκ, κατά τη διάρκεια της ήττας 9-0 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την περασμένη Τρίτη και τον μέσο της Γουέστ Χαμ, Τόμας Σούτσεκ, στο ισόπαλο χωρίς τέρματα εκτός έδρας ματς του Σαββάτου με την Φούλαμ.

Οι απειλές προκάλεσαν την άμεση αντίδραση των ποδοσφαιρικών αρχών και ο υπεύθυνος διαιτησίας στην Premier League, Μάικ Ράιλι, έκανε λόγο για ανεπίτρεπτες καταστάσεις τις οποίες καλώς έκανε και κατήγγειλε ο Ντιν στην αστυνομία.

«Απειλές και προσβολές αυτού του είδους είναι εντελώς απαράδεκτες. Υποστηρίζουμε πλήρως την απόφαση του Μάικ να καταγγείλει αυτές τις απειλές που έλαβε η οικογένειά του στην αστυνομία. Κανείς δεν πρέπει να είναι θύμα αποτρόπαιων μηνυμάτων όπως αυτά. Η διαδικτυακή κακοποίηση είναι απαράδεκτη σε οποιοδήποτε επίπεδο ζωής και πρέπει να γίνουν περισσότερα για την αντιμετώπιση του προβλήματος» είπε ο Ράιλι.

Πάντως, όπως μετέδωσε το BBC, ο Ντιν θα «σφυρίξει» κανονικά το παιχνίδι κυπέλλου (5ος γύρος) της Λέστερ με την Μπράιτον την Τετάρτη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags