Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Ντου" από ΠΑΟΚτσή σε βασικό παίκτη - "Είναι σα να πηγαίνει βόλτα στην πλατεία"!
| 2021-02-08 23:08:00

"Ντου" από ΠΑΟΚτσή σε βασικό παίκτη - "Είναι σα να πηγαίνει βόλτα στην πλατεία"!

Sportdog Team
"Ντου" από ΠΑΟΚτσή σε βασικό παίκτη - "Είναι σα να πηγαίνει βόλτα στην πλατεία"!

ΠΑΟΚ: Τα αίτια των αδυναμιών που παρουσιάζει εντός του αγωνιστικού χώρου και των μη πειστικών εμφανίσεων του ΠΑΟΚ, εξήγησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο Γιάννης Ψαρράς.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου στάθηκε στη φυσική κατάσταση που ενδεχομένως να λείπει από τους παίκτες των «ασπρόμαυρων», ενώ σημείωσε πως ο σύλλογος θα πρέπει να βρει στόχους ώστε να έχει κίνητρο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Στην αρχική του τοποθέτηση ανέφερε για την εικόνα του ΠΑΟΚ και τις μεταγραφές: «Δεν είναι ευθύνη του Γκαρσία αυτό που βλέπουμε καθώς οι παίκτες δεν είναι δικές του επιλογές. Μετά την προετοιμασία και τις μεταγραφές που θα κάνει αυτός τότε μπορεί να κριθεί. Πιστεύω ότι ο ίδιος ο Γκαρσία έπρεπε να ζητήσει να ειπωθεί προς τον κόσμο το πλάνο της εποχής του Πάμπλο στον πάγκο της ομάδας.

Εχει πέσει όλο το βάρος πάνω του, όπως είχε συμβεί και με τον Φερέιρα. Ο Γκαρσία είχε φέρει την ευτυχία αλλά τα αποτελέσματα δεν τον βοήθησαν. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο θέμα τακτικής αλλά και εκγύμνασης. Βλέπεις τον Ελ Καντουρί μετά το 65' και είναι σα να πηγαίνει βόλτα στην πλατεία και δεν χρειάζεται να έχεις 6αρι και αμυντικό χαφ για να κερδίσεις τον Απόλλωνα εντός έδρας».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ και τη φυσική κατάσταση: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει ως στόχο τη δεύτερη θέση και το Κύπελλο. Θα πρέπει να μπουν στόχοι και να είναι υψηλοί γιατί μπορεί να λέμε ότι έχει κάποια θέματα σε τακτικό κομμάτι αλλά όχι δεν κάνουμε αναφορές σε  θέματα φυσικής κατάστασης. Πρέπει οι παίκτες του ΠΑΟΚ να βγάζουν 180 λεπτά και μετά να πηγαίνουν για βόλτα στην Αριστοτέλους, όχι να μην μπορούν να βγάλουν  90 λεπτά αγώνα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags