Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Απόλλων Σμύρνης: Ο Απόλλων Σμύρνης προηγήθηκε στην Τούμπα μετά από 57 χρόνια! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-02-10 04:14:00

Απίστευτο: Ο Απόλλων Σμύρνης προηγήθηκε στην Τούμπα μετά από 57 χρόνια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Απίστευτο: Ο Απόλλων Σμύρνης προηγήθηκε στην Τούμπα μετά από 57 χρόνια! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΑΟΚ - Απόλλων Σμύρνης: Ο Απόλλων Σμύρνης προηγήθηκε μέσα στην Τούμπα σε αγώνα πρωταθλήματος μετά από 57 χρόνια και 35 επισκέψεις, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει, κάτι που έχει να συμβεί από το 1964, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της Super League.

Το συναρπαστικό παιχνίδι που έγινε στην Τούμπα δεν ανέδειξε νικητή, ωστόσο λίγο έλειψε ο Απόλλων Σμύρνης να φτάσει σε νίκη εκτός έδρας επί του ΠΑΟΚ, για πρώτη φορά μετά από 57 χρόνια.

Στο 81' προηγήθηκε 2-1 με τον Μάρκ Φερνάντεθ, κάνοντας την ανατροπή. Ωστόσο ο Σβέριρ Ίνγκασον έδωσε τη λύση ισοφαρίζοντας στο 88' και στέρησε από τους φιλοξενούμενους το "διπλό".

Ήταν 5 Απριλίου 1964, όταν με δύο γκολ του Σάββα Σαββίδη (36' σουτ και 50' σουτ) ο Απόλλων νικούσε 2-0, για τελευταία φορά στην έδρα του ΠΑΟΚ. Μάλιστα είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι ο Απόλλων Σμύρνης από τότε δεν είχε καταφέρει ποτέ άλλοτε να προηγηθεί στο σκορ.

Μόνο ισοφάριζε κάποια παιχνίδια, σε άλλα προσωρινά και σε άλλα για να αποσπάσει ισοπαλία. Mπορεί να μη νίκησε ο Απόλλων Σμύρνης ούτε αυτή τη φορά, θα έχουν όμως οι φίλοι του να θυμούνται ότι μπήκε μπροστά στο σκορ  μετά από 57 ολόκληρα χρόνια, έστω και για επτά μόλις λεπτά, αλλά για λίγα λεπτά δεν κατάφερε να κάνει το "διπλό", για πρώτη φορά από τότε.

Εκτός πρωταθλήματος να σημειωθεί πως η ομάδα της Ριζούπολης είχε νικήσει στην Τούμπα το 1996, για να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags