Facebook Pixel Αμανατίδης ο... Χαϊλάντερ! (ΦΩΤΟ)
| 2011-11-09 21:56:00

Αμανατίδης ο... Χαϊλάντερ! (ΦΩΤΟ)

Αμανατίδης ο... Χαϊλάντερ! (ΦΩΤΟ)

"Σωστά έφυγε ο Λέτο. Εμένα μου αρέσουν οι παίκτες που παίζουν για την ομάδα. Όχι για να διακριθούν ως μονάδα. Ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και κάθε ομάδα δεν σταματάει σε έναν ποδοσφαιριστή. Αυτοί θα φύγουν", είπε ο Γιώργος Αμανατίδης στους σπουδαστές ενός κολεγίου, από το οποίο κλήθηκε για να μιλήσει στη νεολαία για πολλά και διάφορα.
 

Γιατί δεν είπε στα παιδιά ότι ο Σεμπάστιαν Λέτο που κατά την άποψή του σωστά έφυγε, κοστίζει τώρα πάνω από 6 εκατομμύρια ευρώ ενώ ο αντίστοιχος... Λέτο του Ολυμπιακού δεν κοστίζει ούτε 800.000 ευρώ; Δεν είναι κακό το να διδάσκεις ήθος, το κακό είναι να μην παραδέχεσαι τα λάθη σου και λάθος ήταν για τον Ολυμπιακό η "παραχώρηση" του Αργεντινού στον Παναθηναϊκό.

Ο Γιώργος Αμανατίδης είπε επίσης και το εξής τρομερό στους σπουδαστές: "Εγώ τον Λέτο θα τον σταματούσα στην φυσούνα από τον τρόπο που θα τον κοίταζα. Και δόξα τω Θεώ έχω αντιμετωπίσει και πολύ καλύτερους παίκτες από τον Λέτο". Μας λέει με λίγα λόγια ότι είναι ο... Χαϊλάντερ και πως αν έπαιζε αυτός με μια ματιά του από την οποία θα ξεχείλιζε... φωτιά, ο Σεμπάστιαν Λέτο θα τα έκανε πάνω του και δεν θα έπαιζε καλά. Γιώργο, συγχαρητήρια για τις αντιλήψεις σου.

Μια χάρη θα μας κάνεις μόνο... Επειδή έχουμε ξεμείνει από δαδί και θέλουμε να ανάψουμε το τζάκι τώρα που μπαίνουν σιγά σιγά τα κρύα, δεν έρχεσαι να ρίξεις μια φλογερή ματιά να αρπάξουν τα ξύλα;
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags