Facebook Pixel Sportdog.gr | Επική ματσάρα και πρόκριση της Έβερτον στην παράταση με 5-4 κόντρα στην Τότεναμ (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-02-11 01:05:00

Επική ματσάρα και πρόκριση της Έβερτον στην παράταση με 5-4 κόντρα στην Τότεναμ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Επική ματσάρα και πρόκριση της Έβερτον στην παράταση με 5-4 κόντρα στην Τότεναμ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Έβερτον κέρδισε την Τότεναμ στην παράταση με 5-4 και πέρασε στους «8» του Κυπέλλου σε ένα από τα ομορφότερα παιχνίδια της σεζόν.

Στο 2ο λεπτό ο Όλσεν έσωσε μετά από κεφαλιά του Λαμέλα και στην επαναφορά ο Λούκας αστόχησε από κοντά ενώ στο 4’ μετά από κόρνερ, ο Σάντσες πήρε την κεφαλιά κι έκανε το 0-1. Στο 19ο λεπτό ο Ντέιβις και το δοκάρι έσωσαν την Τότεναμ μετά από σουτ του Κάλβερτ Λιούιν ενώ στο 27’ ο Ντόχερτι σέντραρε από δεξιά και ο Σον πλάσαρε από το πέναλτι αλλά ο Όλσεν είπε όχι.

Στο 35’ η κεφαλιά του Μίνα πέρασε έξω αλλά ο Γιορίς έκανε λάθος στην επαναφορά, ο Σίγκουρντσον πάτησε όμορφα στον Κάλβερτ Λιούιν που με σουτ από δεξιά έκανε το 1-1. Και πριν προλάβει να συνέλθει η Τότεναμ, στο 38’ ο Κάλβερτ Λιούιν έδωσε με νέο φοβερό τακουνάκι στον Ριτσάρλισον που έγραψε το 2-1 με συρτό σουτ ενώ στο 42’ ο Κάλβερτ Λιούιν κέρδισε πέναλτι από τον Χόιμπιεργκ και ο Σίγκουρντσον το εκτέλεσε εύστοχα για το 3-1. Κι όμως στο 45+3’ ο Λαμέλα με όμορφο πλασέ από κοντά έκανε το 3-2.

Η Τότεναμ πίεσε στην επανάληψη και στο  57’ μετά από κόρνερ ο Αλντερβάιρελντ πήρε την κεφαλιά και ο Όλσεν έσωσε αλλά ο Σάντσες με προβολή εξ επαφής έκανε το 3-3. Κι όμως στο 69’ ο Σίγκουρντσον πέρασε όμορφη κάθετη στον Ριτσάρλισον που με φοβερό διαγώνιο σουτ από αριστερά έκανε το 4-3. Στο 74’ μετά από κόρνερ του Σον ο Όλσεν απομάκρυνε πάνω στον Λαμέλα που με σουτ από το πέναλτι αστόχησε ενώ στο 83’ ο Ντουκουρέ έσωσε στη γραμμή μετά από σουτ του Λαμέλα και στην εξέλιξη της φάσης ο Σον σέντραρε από αριστερά και ο Κέιν με κεφαλιά από κοντά έγραψε το 4-4.

Το ματς πήγε στην παράταση όπου στο 96’ ο Όλσεν είπε όχι σε σουτ του Σίγκουρντσον ο οποίος στο επόμενο λεπτό έβγαλε φοβερή κάθετη στον Μπερνάρντ  που από αριστερά έκανε το 5-4 με διαγώνιο σουτ.

ΕΒΕΡΤΟΝ: Όλσεν, Γκόντφρεϊ, Μίνα, Κιν, Ντιν (107’ Χολγκέιτ), Ντουκουρέ, Ντέιβις, Σίγκουρντσον, Ιβόμπι (72’ Μπερνάρντ), Ριτσάρλισον, Κάλβερτ Λιούιν (55’ Κόουλμαν)

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Ντόχερτι (99’ Σισοκό), Αλντερβάιρελντ, Σάντσες, Ντέιβις, Χόιμπιεργκ, Εντομπελέ (90’ Γουίνκς), Λαμέλα (99’ Βινίσιους), Λούκας Μόουρα (77’ Άλι), Σον, Μπερχβάιν (53’ Κέιν)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags