Facebook Pixel ''Πάρε κυρία, πάρε! Πατάτες... Ολιζαντέμπε!''
| 2011-11-09 23:20:00

''Πάρε κυρία, πάρε! Πατάτες... Ολιζαντέμπε!''

''Πάρε κυρία, πάρε! Πατάτες... Ολιζαντέμπε!''

Είναι αληθινό γεγονός και συνέβη σε λαϊκή αγορά της Καλλιθέας, όπου ο... Μανωλάκης είχε την τιμητική του!
 

Ένα απίστευτο γεγονός μας εκμυστηρεύτηκε φανατικός αναγνώστης του σκύλου, ο οποίος έχει πάθος στη ράτσα των rotvailer... Ο φίλος, που λέτε, πήγε να ψωνίσει την Τρίτη σε λαϊκή αγορά της Καλλιθέας, στην οδό Λασκαρίδου, λίγο πιο κάτω από την Πλατεία Κύπρου.

Εκεί που έψαχνε τις μπάγκες με τα ζαρζαβατικά, του γυάλισαν κάτι πατάτες Μεγάρων! Πάει στον πωλητή τη, παίρνει μία σακούλα και αρχίζει να τη γεμίζει! Ως γνωστόν, στις λαϊκές άπαντες οι πωλητές της μαναβικής, έχουν χάρισμα ντελάλη. Έτσι και ο πατατέμπορος άρχισε να φωνάζει:

«Πάρε κυρία, πάρε! Πατάτες... Ολιζαντέμπε!»

Βλέπετε τόσο ο ίδιος, όσο και οι πατάτες του προέρχονταν από τα Μέγαρα, στην ομάδα των οποίων παίζει ένα άλλοτε μεγάλος ποδοσφαιριστής της Α' Εθνικής! Ο Εμάνουελ Ολιζαντέμπε φοράει τα χρώματα του Βύζαντα Μεγάρων! Ο Μανωλάκης, όπως τον φώναζαν χαριτολογώντας οι οπαδοί του Παναθηναϊκού!

Εκεί πάνω που είχε ξελαρυγγιαστεί ο τύπος, φωνάζοντας ότι οι πατάτες του είναι... επώνυμες, κάποιος άλλος εμπορός από γειτονική μπάγκα του είπε:

«Τι φωνάζεις μωρέ για τον Ολιζαντέμπε; Πάλι τραυματίας είναι»!

«Ε και», του απαντάει;

«Στον Παναθηναϊκό τι ήτανε;»

Όσο για την ποιότητα της πατάτας; Ο Μανωλάκης το έβαλε και εκεί το γκολ του. Απίθανες, μας είπε ο φίλος με το rotvailer. Τηγανητές είναι για να γλύφεις τα δάχτυλά σου, αλλά λόγω της κρίσης εξίσου καλές είναι και βραστές. Κάντε και καμιά οικονομία στο λαδάκι, μέρες που έρχονται.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags