Facebook Pixel ΑΕΚ: Μία απίστευτη γκάφα έρχεται στο φως της δημοσιότητας
| 2021-02-11 09:38:00

Απίστευτη γκάφα στην ΑΕΚ! Πήγαν να χάσουν μισό εκατ. με Λιβάι Γκαρσία – Έξαλλος ο Μελισσανίδης

Sportdog Team
Απίστευτη γκάφα στην ΑΕΚ! Πήγαν να χάσουν μισό εκατ. με Λιβάι Γκαρσία – Έξαλλος ο Μελισσανίδης

ΑΕΚ: Μία απίστευτη γκάφα έρχεται στο φως της δημοσιότητας, η οποία παρολίγο να στοιχίσει πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα “Live Sport”, πριν λίγες μέρες έφτασε ένα e-mail στα γραφεία της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ, σύμφωνα με το οποίο η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ -από την οποία αποκτήθηκε ο Λιβάι Γκαρσία- ενημέρωνε πως τη δεύτερη δόση ύψους 550.000 ευρώ για τη μεταγραφή του διεθνούς εξτρέμ, επιθυμούσε να την καταβάλουν σε έναν λογαριασμό διαφορετικό από εκείνον που μπήκε η πρώτη.

Οι υπεύθυνοι της ομάδας δίχως να επικοινωνήσουν με την ομάδα του Ισραήλ, έβαλαν τα χρήματα στην καθορισμένη ημερομηνία σε αυτόν τον νέο λογαριασμό κι έμειναν ήσυχοι πως όλα έβαιναν καλώς, ωστόσο είχαν πέσει θύματα απάτης! Λίγα 24ωρα αργότερα η διοίκηση της Μπεϊτάρ επικοινώνησε με την ΑΕΚ και ζήτησε τον λόγο που δεν είχε καταβληθεί η δόση για τον Γκαρσία.

Όπως καταλαβαίνετε, εκείνη τη στιγμή σήμανε συναγερμός στο στρατόπεδο του Δικεφάλου. Υπήρξε άμεση κινητοποίηση και χρησιμοποιήθηκαν κάθε μέσο για να βρεθεί πού πήγε το ποσό. Με έγκαιρη επέμβαση του εισαγγελέα, ο λογαριασμός στον οποίο είχαν μπει τα χρήματα μπλοκαρίστηκε και τα χρήματα τελικά “σώθηκαν”.

Το περιστατικό ωστόσο έκανε έξαλλο τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Όπως φαίνεται τα αγωνιστικά προβλήματα της ΑΕΚ κόλλησαν και την ΠΑΕ σε διοικητικό επίπεδο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags