Facebook Pixel Sportdog.gr | Phil Foden: Ένας world-class κεντρικός, ετών 20
| 2021-02-12 04:33:00

Phil Foden: Ένας world-class κεντρικός, ετών 20

Sportdog Team
Phil Foden: Ένας world-class κεντρικός, ετών 20

Η Manchester City επέδειξε την ανωτερότητά της απέναντι στη Liverpool και o Phil Foden με τη σειρά του, ανέδειξε τις τρομερές πτυχές του σπάνιου ταλέντου του.

Σπουδαία εμφάνιση, εκκωφαντικό διπλό και επίδειξη δύναμης από την φοβερή αρμάδα του Pep Guardiola στο Anfield. Οι «Πολίτες», μην αφήνοντας κανένα περιθώριο αντίδρασης στους πρωταθλητές, επιβλήθηκαν με 4-1 στο Merseyside, εκμεταλλευόμενοι τα παιδαριώδη λάθη του Alisson και το μοναδικό ταλέντο του Phil Foden, ξεφεύγοντας στο βαθμολογικό πίνακα, όντας πλέον το αδιαμφισβήτητο φαβορί για τον τίτλο.

Ο Άγγλος νεαρός κεντρικός έπιασε εξαιρετική απόδοση, παραλαμβάνοντας, δικαιότατα, το βραβείο του κορυφαίου παίκτη της αναμέτρησης. Ο 20χρονος διεθνής «έκοβε και έραβε» στον άξονα, αποτελώντας τον νούμερο ένα εφιάλτη για τον Klopp και τους ποδοσφαιριστές του. Οι «Κόκκινοι», εμφανώς νωχελικοί τη φετινή season, δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του αγώνα, παρά την σύντομη ισοφάρισή τους, να επιβληθούν του αντιπάλου τους και η αμυντική διάταξη αυτών εμφανίστηκε ανήμπορη, ώστε να βάλει «φρένο» στις ορέξεις των φιλοξενούμενων.

Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας εδώ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags