Facebook Pixel ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός: Αποκάλυψη για ΠΑΣ-ΠΑΟ, τι είχαν συμφωνήσει - Επιβεβαιώθηκε μετά την αναβολή - "Κάρφωμα" σε ΕΠΟ!
Ποδόσφαιρο
| 2021-02-11 17:00:00

Αποκάλυψη για ΠΑΣ-ΠΑΟ, τι είχαν συμφωνήσει - Επιβεβαιώθηκε μετά την αναβολή - "Κάρφωμα" σε ΕΠΟ!

Sportdog Team
Αποκάλυψη για ΠΑΣ-ΠΑΟ, τι είχαν συμφωνήσει - Επιβεβαιώθηκε μετά την αναβολή - "Κάρφωμα" σε ΕΠΟ!

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός: Ο αγώνας των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας αναβλήθηκε λόγω της λάσπης που υπήρχε στο γήπεδο τον Ζωσιμάδων και έκανε την διεξαγωγή του αγώνα επικίνδυνη για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.

Το θέμα που έχει προκύψει είναι το πότε θα γίνει η αναμέτρηση, καθώς αύριο δεν γίνεται να διεξαχθεί, αφού για την Κυριακή είναι προγραμματισμένο το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, αλλά και η συμφωνία που φαίνεται να είχαν το Τριφύλλι και ο ΠΑΣ για να γίνει το πρώτο παιχνίδι στη Λεωφόρο.

Οι Γιαννιώτες γνωρίζοντας για τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες στην πόλη τους, είχαν στείλει αίτημα στην ΕΠΟ να γίνει το πρώτο ματς των προημιτελικών στη Λεωφόρο και το δεύτερο στους Ζωσιμάδες. Κάτι που η ελληνική ομοσπονδία δεν έκανε δεκτό και σήμερα το αποτέλεσμα ήταν να αναβληθεί το ματς λόγω της κακοκαιρίας.

Μάλιστα, τόσο ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ, Γιώργος Χριστοβασίλης, όσο και ο επιχειρησιακός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Σπύρος Βλάχος, επιβεβαίωσαν με δηλώσεις τους, ότι είχαν συμφωνήσει αμφότερες οι ομάδες να αλλάξει η έδρα της πρώτης αναμέτρησης, παρότι ο κ. Βλάχος τόνισε ότι κάτι τέτοιο δεν προβλεπόταν στον κανονισμό της ΕΠΟ.

«Την όποια απόφαση την παίρνει ο διαιτητής του αγώνα. Οταν ήρθε στο γήπεδο ενημέρωσε ότι θα τεστάρει ο ίδιος το γήπεδο, όπως και έγινε κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης.

Μόλις αποχωρήσαμε μας κάλεσε μέσα και έκρινε ο ίδιος ότι ο αγωνιστικός χώρος λόγω της λάσπης δεν είναι ικανός. Τίθεται σοβαρό θέμα ακεραιότητας των παικτών και πάνω σε αυτό βασίστηκε η απόφασή του να μη γίνει το παιχνίδι.

Αναμένουμε απάντηση από την ΕΠΟ για τη νέα ημερομηνία. Επιβεβαιώνω πως είχαμε συμφωνήσει με τον ΠΑΣ Γιάννινα να γίνει αλλαγή της έδρας, αλλά είναι κάτι που δεν προβλέπεται από τον κανονισμό της ΕΠΟ», ήταν τα λόγια του Σπύρου Βλάχου.

Το σίγουρο είναι ότι και πάλι δημιουργήθηκε θέμα από το... πουθενά και μάλιστα πριν από ένα μεγάλο ντέρμπι όπως αυτό του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, καθώς τίποτα από όσα συνέβησαν σήμερα στα Γιάννινα, δεν θα είχαν συμβεί αν το ματς γινόταν στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags