Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν βγαίνουν από 11άδα! Διαβάσατε την αποθέωση της ΩΡΑς σε Λιβάι και Τάνκοβιτς; (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-02-12 08:51:00

Δεν βγαίνουν από 11άδα! Διαβάσατε την αποθέωση της ΩΡΑς σε Λιβάι και Τάνκοβιτς; (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Δεν βγαίνουν από 11άδα! Διαβάσατε την αποθέωση της ΩΡΑς σε Λιβάι και Τάνκοβιτς; (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Λιβάι Γκαρσία – Μουαμέρ Τάνκοβιτς: Στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Βόλο για το Κύπελλο, το οποίο έδειχνε στην αρχή να στραβώνει, είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανατροπή και τη νίκη της ΑΕΚ με 4-1.

Ο Λιβάι Γκαρσία έδωσε την ασίστ (στον Μάνταλο) για το 1-1 και ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς σκόραρε 2 δύο γκολ ασύλληπτης ποδοσφαιρικής ομορφιάς, τα οποία αποδεικνύουν, ότι η μπάλα δεν θέλει πολύπλοκα πράγματα. Ένα άγγιγμα όπως στο 2-1 ήταν αρκετό ή μια έμπνευση με άρτια εκτέλεση στο 3-1.

Ειδικά ο Σουηδός έστειλε μήνυμα στον Χιμένεθ, ότι δεν πρέπει να βγαίνει από την 11άδα. Την Παρασκευή η ΩΡΑ των Σπορ τους αποθεώνει αμφότερους στο πρωτοσέλιδό της.

Με το «Καλύτερα οι 2 τους» τιτλοφορείται η εφημερίδα, η οποία σημειώνει «Φοβερά παραγωγικοί αριθμοί κι ενώ έχουν ξεκινήσει μαζί, αγωνιζόμενοι στα άκρα της επίθεσης, μόλις σε δύο ματς στην ΑΕΚ. Ο Τάνκοβιτς χωρίς να έχει παίξει φέτος, ούτε ένα 90λεπτο, έχει φτάσει τα 6 γκολ και τις 5 ασίστ και ο Λιβάι, που έλειψε και 2,5 μήνες από τραυματισμό, έχει 4 γκολ και 3 ασίστ.

Θυμηθείτε τα τελευταία τους επιτεύγματα:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags