Facebook Pixel Ολυμπιακός – Θανάσης Ανδρούτσος: Ο Φαν΄τ Σιπ τον έχει στο μπλοκάκι του για την Εθνική
| 2021-02-12 08:58:00

Μεγάλη κίνηση με άσο του Ολυμπιακού! Θα είναι μεγάλη... μεταγραφή – Τον "έφτιαξε" ο Μαρτίνς

Sportdog Team
Μεγάλη κίνηση με άσο του Ολυμπιακού! Θα είναι μεγάλη... μεταγραφή – Τον "έφτιαξε" ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός – Θανάσης Ανδρούτσος: Ο Φαν΄τ Σιπ τον έχει στο μπλοκάκι του για την Εθνική.

Ο Θανάσης Ανδρούτσος βρίσκεται σε ανοδική πορεία το 2021. Παρότι στον πρώτο γύρο είχε λίγο χρόνο συμμετοχής, στον δεύτερο ο Πέδρο Μαρτίνς του έχει δώσει τρια 90λεπτα στο πρωτάθλημα (με Ατρόμητο, Απόλλωνα και ΟΦΗ) και ένα στο Κύπελλο. Μάλιστα στο 3-1 του Ολυμπιακού στον αγώνα της Ριζούπολης σκόραρε.

Ο Πορτογάλος έκανε τη μαγική κίνηση. Έδωσε στον 23χρονο άσο ρόλο δεξιού μπακ, εκείνος ανταποκρίθηκε και πλέον είναι για τη συγκεκριμένη θέση στον Ολυμπιακό, πίσω από τον Λαλά. Η κίνηση του προπονητή του Ολυμπιακού «έφτιαξε» τον Ανδρούτσο, αφού απ'ότι φαίνεται φέρνει εξελίξεις σημαντικές στην καριέρα του.

Και αυτό γιατί οι εμφανίσεις του Ανδρούτσου δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον Φαν'τ Σιπ. Σύμφωνα με τη "Live Sport" ο ομοσπονδιακός τεχνικός σκέφτεται πλέον σοβαρά το δίδυμο Μπακάκη-Ανδρούτσου για το δεξί άκρο της άμυνας, αρχίζοντας από τα παιχνίδια του Μαρτίου με Ισπανία, Ονδούρα και Γεωργία.

Ο ίδιος πάντως φαίνεται, ότι είναι πολύ προσγειωμένος. Δουλεύει και παραμένει συγκεντρωμένος στον στόχο του. Οι δηλώσεις του μετά το ματς στο Περιστέρι (ο Ολυμπιακός κέρδισε με 1-0) μαρτυρούν του λόγου το αληθές.

Ο Ανδρούτσος φέτος μετράει 9 παιχνίδια με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Τα 7 είναι για το πρωτάθλημα και τα 2 για το Κύπελλο Ελλάδας.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags