Facebook Pixel Sportdog.gr | "Σεισμός" στην Ιταλία με παίκτη της Μίλαν να έχει φανέλα της Γιουβέντους στο δωμάτιό του (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-02-12 18:00:00

"Σεισμός" στην Ιταλία με παίκτη της Μίλαν να έχει φανέλα της Γιουβέντους στο δωμάτιό του (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
"Σεισμός" στην Ιταλία με παίκτη της Μίλαν να έχει φανέλα της Γιουβέντους στο δωμάτιό του (ΦΩΤΟ)

Βρισκόμαστε σε μια εποχή που τα social media μπορούν να σε κάνουν… Θεό αλλά και να σε «κάψουν». Το δεύτερο δεν το σκέφτηκε η σύντροφος του παίκτη της Μίλαν, Τεό Ερνάντες, που με μια ανάρτησή της προκάλεσε «σεισμό» στο ιταλικό ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα ο Γάλλος παίκτης των «ροσονέρι» έπαιζε PlayStation στο δωμάτιο του, κάνοντας πλάκα με την κοπέλα του, με την τελευταία να του ρίχνει μακαρόνια στο κεφάλι. Όλη αυτή η σκηνή ανέβηκε στον προσωπικό λογαριασμό της κοπέλας του 23χρονου ποδοσφαιριστή και σίγουρα δεν είχε τίποτα το μεμπτό. Όμως όταν κάποιοι είδαν καλύτερα το εν λόγω βίντεο διέκριναν μια φανέλα της Γιουβέντους να «κοσμεί» το δωμάτιο του Ερνάντες προκαλώντας… σάλο.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες η συγκεκριμένη εμφάνιση των «μπιακονέρι» είναι τυλιγμένη και βρίσκεται επάνω σε ένα ντουλάπι. Το αποτέλεσμα ήταν τα μηνύματα που έλαβε ο Γάλλος να… ποικίλουν. Από τη μια οι οπαδοί της Μίλαν έγραφαν ότι «με αυτή καθαρίζει το πάτωμα», ενώ οι αντίστοιχοι της ομάδας του Τορίνο τον καλούν να έρθει στην «ομάδα της καρδιάς του»…

Πάντως ο Τεό Ερνάντες συνεχίζει με κάθε τρόπο να δηλώνει ευτυχισμένος στη Μίλαν, εκφράζοντας την επιθυμία του να μείνει «ροσονέρο» για πολλά χρόνια ακόμα.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags