Facebook Pixel Λίβερπουλ: Παίρνει "σκούπα" ο Κλοπ - Τουλάχιστον έξι αποχωρήσεις παικτών το καλοκαίρι από τη Λίβερπουλ
Ποδόσφαιρο
| 2021-02-12 21:22:00

Παίρνει "σκούπα" ο Κλοπ - Τουλάχιστον έξι αποχωρήσεις παικτών το καλοκαίρι από τη Λίβερπουλ

Sportdog Team
Παίρνει "σκούπα" ο Κλοπ - Τουλάχιστον έξι αποχωρήσεις παικτών το καλοκαίρι από τη Λίβερπουλ

Λίβερπουλ: Η φετινή πορεία της Λίβερπουλ δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα των περασμένων ετών, με τον Γιούργκεν Κλοπ να αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα… χέρια του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της αγγλικής ιστοσελίδας «Athletic» οι άνθρωποι των πρωταθλητών Αγγλίας ετοιμάζονται να προβούν σε μεγάλες αλλαγές την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Πιο συγκεκριμένα οι Σερντάν Σακίρι, Ντιβόκ Οριγκί και Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, που δεν έχουν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής από το Γερμανό τεχνικό, πρόκειται να πωληθούν. Παράλληλα οι εμφανίσεις του Αντριάν, ως εναλλακτική του Άλισον, έχουν κριθεί ως ανεπαρκείς, κάτι που στέλνει και τον Ισπανό τερματοφύλακα στην πόρτα της… εξόδου.

Η μεγάλη έκπληξη βέβαια είναι η απόφαση να παραχωρηθεί και ο Ναμπί Κεϊτά. Ο Αφρικανός μέσος, αν και αγοράστηκε με πολλές προσδοκίες έναντι των 60 εκατομμυρίων από τη Λειψία, δεν έχει καταφέρει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας κυρίως λόγω των πολλών τραυματισμών, με αποτέλεσμα ο Γιούργκεν Κλόπ να ετοιμάζεται να του βάλει «πωλητήριο».

Τέλος κοντά στην αποχώρηση από το Άνφιλντ είναι και ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ. Ο Ολλάνδός, αν και θεωρείται αναπόσπαστο κομμάτι της «μηχανής» των «κόκκινων» δεν έχει συμφωνήσει να ανανεώσει το συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι, με τις φήμες να κάνουν λόγω για μετακίνησή του στην Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags