Facebook Pixel Αχιλλέας Μπέος – Βόλος: "Χαίρομαι που σύντομα θα πω… άντε γειά" - Αποκάλυψη για τους νέους επενδυτές!
| 2021-02-12 20:13:00

Μπέος: "Χαίρομαι που σύντομα θα πω… άντε γειά" - Αποκάλυψη για τους νέους επενδυτές!

Sportdog Team
Μπέος: "Χαίρομαι που σύντομα θα πω… άντε γειά" - Αποκάλυψη για τους νέους επενδυτές!

Αχιλλέας Μπέος – Βόλος: Ο πρόεδορς της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, Αχιλλέας Μπέος, παραχώρησε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Θεσσαλίας, «TRT», όπου αναφέρθηκε τόσο στο ενδιαφέρον από ξένο fund για την εξαγορά της ομάδας, όσο και στην επιθυμία του να αφήσει πίσω του, μια για πάντα, το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά ο δήμαρχος Βόλου ανέφερε: ««Εγώ δημιούργησα κάτι που ίσως είναι παγκόσμιο φαινόμενο και χαίρομαι ιδιαίτερα και το σημαντικότερο είναι αυτό το καράβι να πιάσει ήρεμα νερά και λιμάνι, και αυτό θα ολοκληρωθεί με τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου ώστε ο χρόνος μου όλος να αφοσιωθεί 100% στην πόλη.

Η ομάδα του Βόλου είναι δημιούργημά μου αλλά και καμάρι μου κιόλας. Θα είμαι φίλαθλος και θα παρακολουθώ. Το ποδόσφαιρο το λατρεύω. Δεν θέλω όμως πλέον διοικητικά γιατί υπάρχουν πολλά «εάν», πολλά προβλήματα, πολλά κενά στο γίνεσθαι του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Εξελίξεις, άνθρωποι που έχουν εμμονή να διοικούν με περίεργους τρόπους. Εγώ είμαι υποχρεωμένος, λόγω του χαρακτήρα μου να έρθω σε σύγκρουση με τέτοια φαινόμενα και ως εκ τούτου δεν θέλω να έρθω σε σύγκρουση. Θέλω να ηρεμήσω».

Όσο για την πορεία των διαπραγματεύσεων για ην μεταβίβαση των μετοχών ο Αχιλλέας Μπέος τόνισε: «Έχω δηλώσει εδώ και 2 μήνες ότι υπάρχει ένα ενδιαφέρον από fund του εξωτερικού. Έχει έρθει ο δικηγόρος και οι εκπρόσωποι και νοίκιασαν και δύο διαμερίσματα. Είναι στο καθεστώς ελέγχου και έχουν καταθέσει και μία προκαταβολή. Δεν έχουν δικαίωμα διοίκησης αλλά θα χαρώ πολύ σύντομα να ολοκληρωθεί η κατάσταση και να πω… άντε γεια. Εμένα η δουλειά μου έχει τελειώσει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags