Facebook Pixel Ντιέγκο Μαραντόνα: Σοκάρει η κόρη του Μαραντόνα: "Αν αυτοκτονήσω ποιος θα ευθύνεται; Θα το είχα κάνει αν..."
| 2021-02-13 21:38:00

Σοκάρει η κόρη του Μαραντόνα: "Αν αυτοκτονήσω ποιος θα ευθύνεται; Θα το είχα κάνει αν..."

Sportdog Team
Σοκάρει η κόρη του Μαραντόνα: "Αν αυτοκτονήσω ποιος θα ευθύνεται; Θα το είχα κάνει αν..."

Ντιέγκο Μαραντόνα: Πέρασαν σχεδόν τρείς μήνες από την ημέρα που ο Ντιέγκο Μαραντόνα έφυγε από τη ζωή, στα 60 του, προδομένος από την καρδιά του. Παρόλα αυτά τα αίτια θανάτου του «D10S» δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί, με τους ανθρώπους του ιατρικού επιτελείου να βρίσκονται στο μικροσκόπιο της δικαιοσύνης της Αργεντινής.

Εκτός όμως από τους γιατρούς, αρκετά «βέλη» εκτοξεύονται τον τελευταίο καιρό, από μια μερίδα του τύπου της χώρας, και στις δύο κόρες του Μαραντόνα, Ντάλμα και Τζανίνα. Ο λόγος, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, είναι ότι δεν μπόρεσαν να κρατήσουν τον «Νιεγκίτο» στη ζωή.

Το γεγονός αυτό έχει φέρει τις δύο αδελφές σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, με την Τζανίνα να ξεσπάει εναντίον των επικριτών της σε μια ανάρτηση στα social media που… σοκάρει.

«Εάν φτάσω στο σημείο να αυτοκτονήσω για όλα αυτά που γράφονται εναντίον μου, ποιος θα αναλάβει την ευθύνη; Ουδείς θα την πάρει, έτσι; Επειδή ουδείς ενδιαφέρεται. Λένε το πρώτο πράγμα που τους έρχεται στο μυαλό και αν μετά αποδειχτεί πως ίσχυε το αντίθετο, δεν πειράζει» απαντώντας στη δημοσιογράφο Σάντρα Μπόργκι που πριν λίγο καιρό έριχνε ευθύνες στις δύο κοπέλες και συνέχισε γράφοντας:

«Είμαι μία δυνατή γυναίκα και ο χρόνος θα δείξει πώς θα εξελιχτούν τα πράγματα. Εγώ έχω εμπιστοσύνη στον πατέρα μου ότι με παρακολουθεί από τον ουρανό. Εσείς συνεχίστε να μιλάτε, εν τω μεταξύ εγώ συνεχίζω τις θεραπείες μου για να αισθάνομαι καλύτερα. Εάν δεν είχα το γιο μου (σ.σ. ο 11χρονος Μπέντζαμιν που τον απέκτησε από τη σχέση της με τον φορ της Μάντσεστερ Σίτι, Σέρχιο Αγκουέρο), τους λίγους φίλους μου και την οικογένειά μου, με την παρενόχληση που δέχομαι και τη ζωή που έχει αναστατωθεί, θα είχα ήδη αυτοκτονήσει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags