Facebook Pixel Νάπολι - Γιουβέντους: Με πέναλτι πήρε το ντέρμπι με Γιούβε η Νάπολι - Στο -7 από την κορυφή η "Μεγάλη Κυρία" (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-02-13 21:35:00

Με πέναλτι πήρε το ντέρμπι με Γιούβε η Νάπολι - Στο -7 από την κορυφή η "Μεγάλη Κυρία" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Με πέναλτι πήρε το ντέρμπι με Γιούβε η Νάπολι - Στο -7 από την κορυφή η "Μεγάλη Κυρία" (ΒΙΝΤΕΟ)

Νάπολι - Γιουβέντους: Παρά τις πολλές απουσίες και παίζοντας με… ψυχή στο δεύτερο ημίχρονο όπου η Γιουβέντους την πίεζε ασφυκτικά, η Νάπολι κατάφερε και πήρε μια σπουδαία νίκη με 1-0 στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» αφήνοντας στο -7 από την πρώτη θέση τη «Μεγάλη Κυρία». Ο «χρυσός» σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν ο Ινσίνιε που ήταν εύστοχος σε εκτέλεση πέναλτι στο 31ο λεπτό.

Τι κι αν της έλειπαν Μανωλάς και Κουλιμπαλί, τι κι αν είχε απόντα και τον Μέρτενς η Νάπολι απέδειξε ότι είναι φτιαγμένη για τα… δύσκολα καταφέρνοντας να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη. Το παιχνίδι άρχισε με τους παίκτες της Γιουβέντους να μπαίνουν πιο δυνατά στον αγώνα, προσπαθώντας πότε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και άλλοτε με τον Μπερναντέσκι να φανεί απειλητική. Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι μπόρεσαν και αντιμετώπισαν την πίεση και μάλιστα στο 30’ κέρδισαν πέναλτι, που καταλογίστηκε μετά την χρήση VAR, σε μαρκάρισμα του Κιελίνι πάνω στον Ραχμάνι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο αρχηγός των «μπλε», Λορέντσο Ινσίνιε παρά το γεγονός ότι μέχρι εκείνο το σημείο μέτραγε 0/3 πέναλτι εναντίον της Γιουβέντους. Ο Ιταλός επιθετικός, όμως, στάθηκε ψύχραιμος έκανε το 1-0 και παράλληλα σκόραρε το 100 γκολ με τη φανέλα της ομάδας του.

Στο δεύτερο μέρος οι ποδοσφαιριστές του Αντρέα Πίρλο μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να αλλάξουν την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί. Έχοντας ως αιχμή του δόρατος τον Κριστιάνο Ρονάλντο η Γιουβέντους έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες στο 47’, αλλά και στο 49’ με τον Πορτογάλο να μην καταφέρνει να σκοράρει. Ο τερματοφύλακας της Νάπολι, Άλεξ Μέρετ, ήταν σταθερότατος όπου χρειάστηκε, ενώ στο 86’ ο Ιταλός απέκρουσε εντυπωσιακά σουτ του Μοράτα «χαρίζοντας» το μεγάλο τρίποντα για την ομάδα του.

Νάπολι: Μέρετ, Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι, Μαξίμοβιτς, Μάριο Ρουί, Μπακαγιόκο, Ζιελίνσκι (64′ Ελμάς), Πολιτάνο (65′ Φαμπιάν Ρουίθ), Ινσίνιε (88′ Λομπότκα), Λοσάνο, Οσιμέν (75′ Πετάνια).

Γιουβέντους: Σέζνι, Κουαδράδο (46′ Αλεξ Σάντρο), Ντε Λιχτ, Κιελίνι, Ντανίλο, Μπερναρντέσκι (63′ ΜακΚένι), Μπεντανκούρ (72′ Κουλουσέφσκι), Ραμπιό, Κιέζα, Ρονάλντο, Μοράτα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags