Facebook Pixel Ολυμπιακός: Πάει για "μπαμ" ο Ολυμπιακός - Θέλει τον παικταρά ο Μαρτίνς - Πάνω από έξι μύρια ο Μαρινάκης!
| 2021-02-13 23:17:00

Πάει για "μπαμ" ο Ολυμπιακός - Θέλει τον παικταρά ο Μαρτίνς - Πάνω από έξι μύρια ο Μαρινάκης!

Sportdog Team
Πάει για "μπαμ" ο Ολυμπιακός - Θέλει τον παικταρά ο Μαρτίνς - Πάνω από έξι μύρια ο Μαρινάκης!

Ολυμπιακός: Μπορεί τόσο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, όσο και της Αϊντχόφεν να έχουν το μυαλό τους στο μεταξύ τους αγώνα για τους 32 του Europa League (Πέμπτη 18/2), όμως φαίνεται ότι οι δύο πλευρές έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις και για τα… μεταγραφικά. Τουλάχιστον αυτό αναφέρουν τα ολλανδικά μέσα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα ρεπορτάζ από τις Κάτω Χώρες, οι άνθρωποι των Πειραιωτών σκέφτονται σοβαρά να κρατήσουν τον Αρμίντο Μπρουμά και την επόμενη χρονιά. Έτσι άρχισαν τις συνομιλίες με τη διοίκηση της Αϊντχόφεν με σκοπό να υπάρξει συμφωνία.

Αυτό που βγαίνει πάντως από τους «ερυθρόλευκους» είναι ότι για να υπάρξει συμφωνία θα πρέπει να επανεξεταστεί τόσο το θέμα της ρήτρας, όσο και οι οικονομικές απολαβές του ποδοσφαιριστή.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολλανδός εξτρέμ είναι δανεικός στον Ολυμπιακό από την PSV, έχοντας ρήτρα αγοράς στα 6,5 εκατομμύρια ευρώ. Ο Μπρουμά έχει αγωνιστεί 14 φορές με τους πρωταθλητές έχοντας 4 γκολ και 1 ασίστ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags