Facebook Pixel ΑΕΚ - Δημήτρης Γούτας:
| 2021-02-13 23:55:00

Στο μπλοκάκι του Φαν'τ Σιπ "κλεισμένος" της ΑΕΚ! Τον "τσέκαρε" στη Ριζούπολη (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Στο μπλοκάκι του Φαν'τ Σιπ "κλεισμένος" της ΑΕΚ! Τον "τσέκαρε" στη Ριζούπολη (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΕΚ - Δημήτρης Γούτας: Τον Νοέμβριο γράφτηκε, ότι ήταν ένας ποδοσφαιριστής που αδικήθηκε από τις κλήσεις του Τζον Φαν 'τ Σιπ. Ο λόγος για τον Δημήτρη Γούτα, ο οποίος ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του Ατρομήτου αυτήν τη σεζόν.

Ωστόσο μερικούς μήνες μετά, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και ο 26χρονος αμυντικός βρέθηκε στο μπλοκάκι του Ολλανδού. Μάλιστα ο ομοσπονδιακός τεχνικός βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στη Ριζούπολη και παρακολούθησε τον αγώνα του Ατρομήτου εναντίον του Απόλλωνα.

Ανάμεσα στους παίκτες που τσέκαρε ήταν φυσικά και ο στόπερ της ομάδας του Περιστερίου, ο οποίος αμέσως μετά την αναμέτρηση που βρήκε ηττημένο τον Ατρόμητο (2-1 νίκησε ο Απόλλωνας) δέχτηκε ερώτηση στην κάμερα των καναλιών Novasports από τον καλό συνάδελφο, Αποστόλη Λάμπο.

«Είναι τιμή μου να με παρακολουθεί ο Φαν'τ Σιπ», ήταν τα λόγια του Δημήτρη Γούτα. Σημειωτέον, ότι ο παίκτης φέρεται να έχει κλείσει στην ΑΕΚ.

Δείτε τις δηλώσεις του:

 

 

 

Το who is who του

Γούτα Ο Δημήτρης Γούτας είναι γεννημένος τον Απρίλιο του 1994, παίζει ως κεντρικός αμυντικός και έχει ύψος 1.90. Είναι πολύ δυναμικός στόπερ και παρά την ηλικία του έχει παραστάσεις. Από το 2019 βρίσκεται στον Ατρόμητο, ενώ ξεκίνησε το 2012 και για τρία χρόνια στην Ξάνθη. Το 2015 πήγε στον Ολυμπιακό αλλά δεν έπαιξε και ακολούθως πήγε ξανά σε Ξάνθη και σε Κορτράικ, Σιντ Τρουίντεν και Λεχ Πόζναν. Στα 26 χρόνια του, ο Γούτας έχει αγωνιστεί σε 225 επίσημα ματς, έχοντας σκοράρει 15 φορές. Ο Ατρόμητος τον πήρε ως ελεύθερο από τον Ολυμπιακό το 2019 και θεωρείται ως ένα από τα πλέον βασικά μέλη της ομάδας του Περιστερίου. Ο Ατρόμητος πριν λίγο καιρό τον κάλεσε για ανανέωση συμβολαίου, η πλευρά του Γούτα αρνήθηκε και τότε ενεργοποιήθηκε η ΑΕΚ και τον έκλεισε ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags