Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Μαουρίσιο: Μεγάλη υπόθεση να έχεις έναν παίκτη-εγκέφαλο
| 2021-02-15 09:20:00

Ο "εγκέφαλος" Μαουρίσιο και η ψυχολογία της ύλης! "Τραβούν τα μαλλιά τους στον ΠΑΟΚ" - Τώρα θα...

Κον-troll και σουτ
Ο "εγκέφαλος" Μαουρίσιο και η ψυχολογία της ύλης! "Τραβούν τα μαλλιά τους στον ΠΑΟΚ" - Τώρα θα...

Παναθηναϊκός - Μαουρίσιο: «Μεγάλη υπόθεση να έχεις έναν παίκτη-εγκέφαλο σαν τον Μαουρίσιο. Παίζει με φοβερή εμπειρία και σιγουριά. Είναι χάρμα οφθαλμών. Η μαγεία της φύσης συναντά την ψυχολογία της ύλης».

Αυτά δεν τα λέμε εμείς. Αποτελούν σχόλια οπαδών του Παναθηναϊκού που μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο πανηγύρισαν με μηνύματα στην επίσημη σελίδα της «πράσινης» ΠΑΕ στο Facebook. Ο Βραζιλιάνος μέσος είχε την τιμητική του. Οι φίλοι του Τριφυλλιού τον αποθέωσαν. Αν και το σούπερ σχόλιο με τη μαγεία και της ψυχολογίας της ύλης είναι εμπνευσμένο από την ατάκα που έγινε viral γνωστής τηλεπερσόνα που προωθεί προϊόντα ομορφιάς...

Όχι μόνο γιατί με δικό του γκολ ο Παναθηναϊκός άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη. Ο 32χρονος χαφ αποτελεί σημείο αναφοράς στη μεσαία γραμμή του συνόλου του Λάζλο Μπόλονι. Είναι παίκτης που κοντρολάρει τον ρυθμό και χτίζει με αποτελεσματικότητα το παιχνίδι. Κάνει τη διαφορά στον Παναθηναϊκό, αφού αποτελεί παίκτης-οδηγός. Έχει εμπειρία, είναι ψύχραιμος, πατάει περιοχή που είναι μεγάλη υπόθεση για εξαροχτάρια και βοηθά σημαντικά την ομάδα του με τον ρόλο του. Είναι ένας εγκεφαλικός παίκτης, ο οποίος όπως η καρδιά στο ανθρώπινο σώμα, έτσι και αυτός δίνει ρυθμό στην ομάδα του.

Η απόδοση του Βραζιλιάνου με τον Παναθηναϊκό έχει ήδη δημιουργήσει συζητήσεις στη Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του πέρσι το καλοκαίρι, ύστερα από μία χρονιά που ήταν κάπως μεταβατική για τον ίδιο μετά τον τραυματισμό του τον Μάρτιο του 2019.

Όταν επέστρεψε έκανε μερικά καλά παιχνίδια στη δύσκολη περίοδο των play offs τον Ιούλιο του 2020. Με Ολυμπιακό και ΑΕΚ ήταν πολύ καλός. Ιδιαίτερα στο Καραϊσκάκη ήταν εξαιρετικός. Εκεί (με γκολ του Μιχάι) ο ΠΑΟΚ έφυγε με τη νίκη από το Καραϊσκάκη σπάζοντας το επί 33 παιχνίδια αήττητο της ομάδας του Πειραιά.

Παρ'όλα αυτά ο παίκτης είδε την πόρτα του ΠΑΟΚ να κλείνει και αυτή του Παναθηναϊκού να ανοίγει. Φωνές στη συμπρωτεύουσα όμως υποστηρίζουν, πως ό,τι έκανε ο ΠΑΟΚ το βρήκε μπροστά του. Θεωρούν, ότι με βάση τα χαφ που έχει, δηλαδή Ελ Καντουρί, Μουργκ, Σβαμπ, Τσιγγάρα και τον Αουγκούστο που βλέπει εξέδρα, ο Μαουρίσιο λείπει από τον ΠΑΟΚ. Δεν μέτρησε σωστά την προσωπικότητά του και όσα μπορούσε να δώσει ακόμα.

Ο χρόνος όμως δεν γυρνά πίσω και οι εμφανίσεις του Βραζιλιάνου με το Τριφύλλι στο στήθος αποδεικνύουν, ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έπρεπε να είχαν μπει σε δεύτερες σκέψεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags