Facebook Pixel Παναθηναϊκός: ΣΟΚ στον ΠΑΟ μία μέρα μετά το ντέρμπι - "Πάγωσαν" όλοι στο Κορωπί!
| 2021-02-15 18:29:00

ΣΟΚ στον ΠΑΟ μία μέρα μετά το ντέρμπι - "Πάγωσαν" όλοι στο Κορωπί!

Sportdog Team
ΣΟΚ στον ΠΑΟ μία μέρα μετά το ντέρμπι - "Πάγωσαν" όλοι στο Κορωπί!

Παναθηναϊκός: Δεν κράτησαν για πολύ τα χαμόγελα στον Παναθηναϊκό, μιας και ένας εκ των κορυφαίων παικτών και σκόρερ της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, Γιουνούς Σανκαρέ, ένιωσε ενοχλήσεις στο δικέφαλο και θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Ο Σενεγαλέζος ποδοσφαιριστής βρέθηκε στο Κορωπί το μεσημέρι της Δευτέρας, όμως δεν προπονήθηκε κάνοντας θεραπεία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Λάζλο Μπόλονι δεν θα τον έχει στη διάθεσή του για τον αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (18/2), ενώ οι πάντες περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να φανεί για πόσο καιρό ο Σανκαρέ θα βρίσκεται στα…πιτς.

Παράλληλα οι βασικοί του αγώνα με τον Ολυμπιακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, με τους Χουάνκαρ (είχε δεχθεί μια γονατιά στον τετρακέφαλο), Ιωαννίδη (έχει ένα σφίξιμο στη γάμπα), Μπουζούκη, Σαβιέρ και Μπεκ να κάνουν θεραπείες, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν κανονικά προπόνηση που περιείχαν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και παιχνίδι τακτικής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags