Facebook Pixel ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ: Ευχαριστημένος ο Γκαρσία μετά από καιρό
| 2021-02-15 20:12:00

Ευχαριστημένος ο Γκαρσία μετά από καιρό – Ο τρόπος που θέλει να παίζει ο ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Ευχαριστημένος ο Γκαρσία μετά από καιρό – Ο τρόπος που θέλει να παίζει ο ΠΑΟΚ

ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ: Απόλυτα ικανοποιημένος, τόσο με την εικόνα του ΠΑΟΚ, όσο και με το αποτέλεσμα, εμφανίστηκε ο Πάμπλο Γκαρσία μετά από τη νίκη της ομάδας του με 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Παράλληλα ο Ουρουγουανός τεχνικός έκανε αναφορά και στο πώς θέλει να αγωνίζονται οι ποδοσφαιριστές του, ανάλογα με τον αντίπαλο, αλλά και τις καταστάσεις που αλλάζουν κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Αναλυτικά ο Πάμπλο Γκαρσία δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την γενικότερη λειτουργία μας. Προσπαθούμε να βρούμε την κατάλληλη ισορροπία και δουλεύουμε συνεχώς πάνω σε αυτό. Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου. Είναι και θέμα εμπειρίας πολλές φορές. Συγχαρητήρια σε όλους για την καλή δουλειά τους όλη την βδομάδα που την είδαμε σήμερα στο γήπεδο. Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε συνέχεια.

Κάθε αντίπαλος είναι διαφορετικός, οπότε πρέπει να παίξουμε διαφορετικά από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ο τρόπος που αμύνονταν η αντίπαλη ομάδα μας έδωσε κάποιους χώρους στα πλάγια, γι' αυτό ο Ουάρντα είχε αυτή την οδηγία να παίζει περισσότερο στο πλάι και να δίνει υπεραριθμία μαζί με τον Τζόλη. Θέλουμε να έχουμε ταχύτητα στο παιχνίδι μας, ωστόσο από τη δική μου πλευρά αυτό που μπορώ να πω είναι πως αντιδράς ανάλογα με το τι ζητάει το κάθε παιχνίδι. Γι' αυτό και εμείς δημιουργούμε ποδοσφαιριστές που είναι ικανοί να διαβάσουν το κάθε παιχνίδι και να λειτουργούν με βάση αυτό. Εμείς τους δίνουμε τα εφόδια σε κάθε προπόνηση, αλλά οι επιλογές μέσα στο παιχνίδι ανήκουν σε αυτούς»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags