Facebook Pixel Κώστας Καραπαπάς – Παναθηναϊκός: "Σκληρή" απάντηση δημοσιογράφου στην ανάρτηση του Κώστα Καραπαπά (ΦΩΤΟ)
| 2021-02-15 20:40:00

"Σκληρή" απάντηση δημοσιογράφου στην ανάρτηση του Κώστα Καραπαπά (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
"Σκληρή" απάντηση δημοσιογράφου στην ανάρτηση του Κώστα Καραπαπά (ΦΩΤΟ)

Κώστας Καραπαπάς – Παναθηναϊκός: Μετά το τέλος του κυριακάτικου αγώνα μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, ο ένας εκ των αντιπρόεδρος των «Πειραιωτών» με ανάρτησή του ανέβασε… τη θερμοκρασία μιας και αναφέρθηκε σε πολλά «θέματα», ανοίγοντας όπως φαίνεται ένα «πόλεμο».

Έτσι το μεσημέρι της Δευτέρας (15/2) ο γνωστός δημοσιογράφος του ΠΑΟΚ, Θόδωρος Χαστάς, «απάντησε» στον Κώστα Καραπαπά, χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις. Αυτό που περιμένουμε είναι το επόμενο… επεισόδιο στο νέο σήριαλ που «συνταράζει» τα ελληνικά social media…

Αναλυτικά η ανάρτηση του Θόδωρου Χαστά:

«Καραπαπά, για αυτό κατάντησε έτσι η Ελλάδα. Γιατί όλες αυτές τις δεκαετίες γέννησε, ανέθρεψε και στρατολόγησε παιδιά "ολυμπιακούς".

"Ολυμπιακούς" στον τρόπο σκέψης, "ολυμπιακούς" στην ξετσιπωσιά, "ολυμπιακούς" στον φαταουλισμό, "ολυμπιακούς" στο "πατάμε επί πτωμάτων", "ολυμπιακούς" στο βύσμα, "ολυμπιακούς" με ανοσία στην αδικία και την ανηθικότητα, "ολυμπιακούς" στην αμετροέπεια, "ολυμπιακούς" στο πώς θα φτάσουν εκεί που θέλουν, "ολυμπιακούς" στη διαπλοκή, τη διαφθορά και στη μαρμίτα.

Αυτή την Ελλάδα της "ολυμπιακής" νοοτροπίας πληρώνουμε όλοι. Άσε λοιπόν τα παιδιά των άλλων στην ησυχία τους. Άστα να διαλέξουν κάτι από τις υπόλοιπες... θρησκείες. Τη δική σας τη δοκιμάσαμε για πολλά χρόνια, ξέρουμε πού οδηγεί.

Άφησε ήσυχα τα παιδιά των άλλων. Μπορεί να μη θέλουν όλοι να πουλούν την ψυχή τους στο διάολο για να έχουν αυτές τις 355 "χαρούμενες" μέρες. Να προτιμούν τις δέκα γνήσιες και καθαρές. Μπορεί να μη θέλουν όλοι να πουλούν την ψυχή τους στο διάολο για το "45 εμείς, 39 όλοι σας".

Άφησε ήσυχα τα παιδιά των άλλων. Μην τα πιάνεις στο βρωμόστομά σου. Μην τα βάλεις κι αυτά στον βόθρο που έχετε φτιάξει όλα αυτά τα χρόνια. Αφήστε τα να αναπνεύσουν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags