Facebook Pixel ΑΕΛ - ΑΕΚ: Δήλωση-φωτιά Κούγια μετά την ΑΕΚ - "Θα συντρίψουμε τα σκουπίδια..."!
| 2021-02-15 22:28:00

Δήλωση-φωτιά Κούγια μετά την ΑΕΚ - "Θα συντρίψουμε τα σκουπίδια..."!

Sportdog Team
Δήλωση-φωτιά Κούγια μετά την ΑΕΚ - "Θα συντρίψουμε τα σκουπίδια..."!

ΑΕΛ - ΑΕΚ: Μπορεί η ΑΕΛ να γνώρισε την ήττα από την ΑΕΚ με 4-2, όμως η εικόνα των «βυσσινί» ικανοποίησε τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Αλέξη Κούγια, που με προσωπική του δήλωση έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες της ομάδας του.

Παράλληλα ο γνωστός ποινικολόγος τόνισε πως όλοι στη θεσσαλική είναι διπλά στον Μουκαντζό για το πέναλτι που έχασε, ενώ έθεσε ως στόχο την 10η θέση. Βέβαια από τις δηλώσεις του, δεν έλειψε και η επίθεση στις «ομάδες τύπου Λαμίας», όπου την χαρακτήρισε «σκουπίδια που θα τα συντρίψει».

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια:

«Συγχαρητήρια σε όλους.

Με τέτοια ψυχή, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.

Όλοι πλέον έχουν καταλάβει τι ομάδα έχουμε φτιάξει.

Όλοι είμαστε κοντά στον Moukanjo και είμαι βέβαιος ότι όχι μόνο αυτό το βαθμό που χάσαμε, αλλά πάρα πολλούς βαθμούς θα μας δώσει στο μέλλον, γιατί είναι πολύ μεγάλος παίκτης.

Είμαστε όλοι μια γροθιά και σήμερα με λίγη προσοχή θα μπορούσαμε να κερδίσουμε όχι μόνο ένα βαθμό αλλά τρείς βαθμούς απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος:

Μία θέση στην δεκάδα και έχουμε και τους παίκτες και τους προπονητές και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα, με βαριά φανέλα και αυτά τα σκουπίδια που έχουμε απέναντι μας και φτιάχνουν βρωμιές τύπου Λαμίας, θα τα συντρίψουμε».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags