Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Μαουρίσιο: Βγάζει μάτια και τρελαίνει Μπόλονι - Η καλύτερη "μεταγραφή" του ΠΑΟ - Τα κάνει όλα και συμφέρει!
| 2021-02-16 08:58:00

Βγάζει μάτια και τρελαίνει Μπόλονι - Η καλύτερη "μεταγραφή" του ΠΑΟ - Τα κάνει όλα και συμφέρει!

Sportdog Team
Βγάζει μάτια και τρελαίνει Μπόλονι - Η καλύτερη "μεταγραφή" του ΠΑΟ - Τα κάνει όλα και συμφέρει!

Παναθηναϊκός - Μαουρίσιο: Ο Παναθηναϊκός πετάει από νίκη σε νίκη, αφού έχει... ξεχάσει από πότε έχει να χάσει και φυσικά αυτό το χρωστάει πρωτίστως στον Λάζλο Μπόλονι και στη συνέχεια στους ποδοσφαιριστές.

Ένας από τους "άοκνους" εργάτες του Τριφυλλιού είναι ο Μαουρίσιο, ο οποίος από τότε που επέστρεψε στη δράση αποτελεί την ήρεμη δύναμη του Παναθηναϊκού στον χώρο του κέντρου, κάνοντας δουλειές που δεν κάνουν άλλοι.

Ο Βραζιλιάνος χαφ είναι ο "MVP" της μεσαίας γραμμής και των Πράσινων γενικά, όπως αναφέρει η "Sportime", καθώς ελλείψει του Δημήτρη Κουρμπέλη έχει επωμιστεί όλο το βάρος στα χαφ και έχει βγάλει τον Μπόλονι ασπροπρόσωπο.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα ο Μαουρίσιο είχε... κοπεί αρχικά από τον Παναθηναϊκό, αλλά στη συνέχεια η μεταγραφή του προχώρησε κι έτσι οι Πράσινοι βρήκαν -από τύχη θα μπορούσε κάποιος να πει- έναν ποιοτικό βράχο στον χώρο του κέντρου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags