Facebook Pixel Ολυμπιακός - Αϊντχόφεν: Όλα τα "φώτα" σε Σωκράτη-Μπα στον Ολυμπιακό - Τι θα συμβεί με Αϊντχόφεν - Πίεση και απαντήσεις!
Ποδόσφαιρο
| 2021-02-16 09:05:00

Όλα τα "φώτα" σε Σωκράτη-Μπα στον Ολυμπιακό - Τι θα συμβεί με Αϊντχόφεν - Πίεση και απαντήσεις!

Sportdog Team
Όλα τα "φώτα" σε Σωκράτη-Μπα στον Ολυμπιακό - Τι θα συμβεί με Αϊντχόφεν - Πίεση και απαντήσεις!

Ολυμπιακός - Αϊντχόφεν: Οι Ερυθρόλευκοι προετοιμάζονται για το μεγάλο παιχνίδι με την PSV την Πέμπτη (18/2) το βράδυ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και ο Πέδρο Μαρτίνς ξέρει ότι μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό υπάρχει πίεση και οι οπαδοί της ομάδας θα ζητήσουν άμεσα... απαντήσεις.

Αυτές ο Ολυμπιακός θα κληθεί να τις δώσει εντός αγωνιστικού χώρου με την ολλανδική ομάδα, και μάλιστα έχοντας μια πολύ σημαντική απουσία στην άμυνα, του Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο θηριώδης στόπερ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, όντας τιμωρημένος κι έτσι στην ερυθρόλευκη άμυνα αναμένεται να βρεθούν οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Ουσεϊνού Μπα.

Όπως αναφέρει μάλιστα σε κεντρικό του θέμα το "ΦΩΣ", οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν παίξει μαζί μόλις 68', όμως θα κληθούν να παρουσιαστούν 100% έτοιμοι σε θέμα δυνάμεων, προσήλωσης και χημείας προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες του σπουδαίου αγώνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags