Facebook Pixel Sportdog.gr | Αίσχος! - Εμετικό σχόλιο για πασίγνωστο παίκτη - "Πήγαινε να αυτοκτονήσεις όπως ο..."
Ποδόσφαιρο
| 2021-02-16 20:20:00

Αίσχος! - Εμετικό σχόλιο για πασίγνωστο παίκτη - "Πήγαινε να αυτοκτονήσεις όπως ο..."

Sportdog Team
Αίσχος! - Εμετικό σχόλιο για πασίγνωστο παίκτη - "Πήγαινε να αυτοκτονήσεις όπως ο..."

Ο ρατσισμός μέσω των social media, φαίνεται ότι είναι μια συνήθης πράξη στην Αγγλία. Τελευταίος που το βίωσε πριν μερικές ημέρες ήταν ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αντονί Μαρσιάλ, με τον συμπαίκτη του στους «κόκκινους διαβόλους» Μάρκους Ράσφορντ να απευθύνει κάλεσμα ώστε να «να σταματήσει ο διαδικτυακός εκφοβισμός».

Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που έχει δεχτεί… περίεργα μηνύματα, όπως αποκάλυψε, ήταν και ο Μπερντ Λένο κάτι που τον ανάγκασε να σταματήσει να ασχολείται με τα social media. Σύμφωνα με όσα είπε ο τερματοφύλακας της Άρσεναλ κάποιος ανεγκέφαλος, μετά από μια κακή εμφάνιση του Γερμανού ποδοσφαιριστή, τον προέτρεψε να αντιγράψει τον Ρόμπερτ Ένκε! Πρόκειται για τον διεθνή τερματοφύλακα της Μπαρτσελόνα, της Γκλάντμπαχ, της Μπενφίκα και του Αννόβερου που αυτοκτόνησε το 2009, μόλις 32 ετών, νικημένος από την κατάθλιψη.

Ο Μπέρντ Λένο ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι κάτι που έμεινε για πάντα στο μυαλό μου, μια τρέλα. Είχα ένα πολύ κακό ματς και κάποιος στα socialmedia μου είπε «κάνε το όπως ο Ένκε». Από την στιγμή που το διάβασα αυτό, συνειδητοποίησα ότι υπάρχουν πολλοί ηλίθιοι στα socialmedia. Αυτός είναι ο λόγος που δεν τα διαβάζω, ακόμα και αν όλα πάνε καλά. Δεν τα χρειάζομαι αυτά, δεν με κάνουν καλύτερο, είναι χάσιμο χρόνου. Υπάρχουν τόσοι ψεύτικοι άνθρωποι που κρύβονται πίσω από τα κομπιούτερ τους για να σε κάνουν να νιώσεις άσχημα. Πολλές φορές με ρατσισμό, επίθεση κατά των οικογενειών, δεν μου αρέσουν, δεν τα διαβάζω. Επηρεάζει την ζωή σου, για ποιο λόγο να το κάνεις;»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags