Facebook Pixel Sportdog.gr | Αδιανόητο μπάχαλο με το ΠΑΣ - Παναθηναϊκός - Παρέμβαση από το Τριφύλλι - Στον... αέρα η σέντρα!
Ποδόσφαιρο
| 2021-02-17 17:07:00

Αδιανόητο μπάχαλο με το ΠΑΣ - Παναθηναϊκός - Παρέμβαση από το Τριφύλλι - Στον... αέρα η σέντρα!

Sportdog Team
Αδιανόητο μπάχαλο με το ΠΑΣ - Παναθηναϊκός - Παρέμβαση από το Τριφύλλι - Στον... αέρα η σέντρα!

Η ΕΠΟ όρισε τον αγώνα Κυπέλλου της Πέμπτης 18/2, ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο αντί για τα Ιωάννινα, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της ομάδας της Ηπείρου.

Ο ΠΑΣ προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο που θα συνεδριάσει εκτάκτως λίγες ώρες πριν από τον αγώνα (συγκεκριμένα στις 10.00), και ζητάει να μην ισχύσει η απόφαση και ο αγώνας να γίνει κανονικά στα Ιωάννινα.

Όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη 17/2, ο Παναθηναϊκός άσκησε πρόσθετη παρέμβαση υπέρ της απόφασης της ΕΠΟ και κατά του αιτήματος του ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Προσφυγή της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966» κατά του ΝΠΙΔ τριτοβάθμιου σωματείου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ» (ΕΠΟ) περί ακυρώσεως της με αρ. πρωτ. 2925/16.02.21 απόφασης της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ περί αλλαγής της έδρας διεξαγωγής του εξ΄ αναβολής αγώνα της 7ης φάσης (1η αγωνιστική) του Κυπέλλου Ελλάδος, μεταξύ των ομάδων της ΠΑΕ Car.gr ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (γηπεδούχος ομάδα) και της «ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ».

Πρόσθετη παρέμβαση της ανώνυμης ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ» κατά της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966» και υπέρ του ΝΠΙΔ τριτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ» (ΕΠΟ).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags