Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Θλάση ο Σανκαρέ, τρέχει για ΑΕΚ!
| 2021-02-17 22:22:00

Τεράστια γκαντεμιά για Μπόλονι - Χάνει τον πιο φορμαρισμένο παίκτη του ο Παναθηναϊκός!

Sportdog Team
Τεράστια γκαντεμιά για Μπόλονι - Χάνει τον πιο φορμαρισμένο παίκτη του ο Παναθηναϊκός!

Παναθηναϊκός: Θλάση στο δικέφαλο πρώτου προς δευτέρου βαθμού «έδειξε» η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε την Τετάρτη (17/02) ο μέσος του Παναθηναϊκού, Γιουνούς Σανκαρέ!

Ένα πολύ μεγάλο «πλήγμα» για τους «πράσινους», καθώς θα «χάσουν» για τις επόμενες δύο εβδομάδες (τουλάχιστον) τον διεθνή Σενεγαλέζο χαφ, ο οποίος πρόλαβε να κάνει τη... διαφορά από τα πρώτα παιχνίδια του με το «τριφύλλι», μετά τη μεταγραφή του από την ΤΣΚΑ Σόφιας.

Ο 31χρονος μέσος μέτρησε 2 γκολ και μία ασίστ στις δύο πρώτες συμμετοχές του με τον Παναθηναϊκό, όντας καθοριστικός στις δύο μεγάλες νίκες των «πράσινων» κόντρα σε Ατρόμητο και Ολυμπιακό, όμως πλέον ο Λάζλο Μπόλονι θα πρέπει να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του, καθώς θα στερηθεί την παρουσία του πιθανότατα ως το τέλος της του μήνα.

Ο Σανκαρέ (που υπέστη τη «ζημιά» στα τελευταία λεπτά του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (14/02) θα χάσει δεδομένα τον αυριανό (Πέμπτη 18/02) πρώτο προημιτελικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Αγρίνιο και το ματς με Παναιτωλικό (22/02, εκτός) για την 23η αγωνιστική της Super League, ενώ θα γίνει προσπάθεια να προλάβει το ντέρμπι της 28ης Φεβρουαρίου με την ΑΕΚ στο γήπεδο της Λεωφόρου (24η αγωνιστική).

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags