Facebook Pixel Αχιλλέας Μπέος - ΠΑΟΚ: Για τρία μεγάλα deals στην Τούμπα ο Μπέος - Εκδίκηση ο… Ολυμπιακός - Απάντηση Μπόλονι σε Μακέντα
Ποδόσφαιρο
| 2021-02-18 19:22:00

Για τρία μεγάλα deals στην Τούμπα ο Μπέος - Εκδίκηση ο… Ολυμπιακός - Αποκάλυψη για Nova-Cosmote!

Του Αδέσποτου
Για τρία μεγάλα deals στην Τούμπα ο Μπέος - Εκδίκηση ο… Ολυμπιακός - Αποκάλυψη για Nova-Cosmote!

Αχιλλέας Μπέος - ΠΑΟΚ: Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Γιατί πήγε στα γραφεία του ΠΑΟΚ ο Αχιλλέας Μπέος και γιατί είναι… δίκαιος ο Λάζλο Μπόλονι; Ποιος… Ολυμπιακός πήρε εκδίκηση από το Τριφύλλι; Ακούστε ξανά την εκπομπή ΕΔΩ και διαβάστε τα σημαντικότερα παρακάτω…

** Δίκαιος Μπόλονι, το έδειξε και με την ενδεκάδα στο Κύπελλο, παρά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Ρουμάνος έστειλε… μήνυμα σε Βιγιαφάνιες και Μακέντα, να του αποδείξουν ότι αξίζουν να παίζουν βασικοί. Ειδικά με τον Ιταλό, που στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ήταν χαλαρός και έτρωγε σποράκια!

** Μία πληροφορία-φωτιά αποκάλυψε η εκπομπή. Ακούγεται για τρίτο συνδρομητικό κανάλι. Αντέχει άραγε η Ελλάδα και τρίτο μετά τις Nova και Cosmote TV;

** Ο Γιάννης Κάργας… κάρφωσε τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο, κάνοντας το 2-1. Αν και λίγοι τον θυμούνται, ο 26χρονος στόπερ είχε πάρει μεταγραφή πριν μερικά χρόνια από την Παναχαϊκή στον Ολυμπιακό. Βέβαια δεν έκανε συμμετοχές στο Λιμάνι, ενώ στη συνέχεια έπαιξε και στο εξωτερικό σε Ντιναμό Μπρεστ και Λέφσκι Σόφιας.

** Στα γραφεία του ΠΑΟΚ βρέθηκε ο Αχιλλέας Μπέος την Πέμπτη και προκάλεσε… πανικό. Άραγε βρέθηκε για να «τρέξει» τις μεταγραφές των Φεράρι και Δουβίκα ή για το μέλλον του; Γιατί έχει πει όταν πουλήσει την ομάδα του Βόλου, θα ασχοληθεί με τον Δήμο του και μετά θα πάρει… μεταγραφή σε κάποια μεγάλη ελληνική ομάδα, φωτογραφίζοντας τον ΠΑΟΚ.

** Πληροφορίες αναφέρουν πάντως πως ο Μπέος συναντήθηκε μεταξύ άλλων με τον Ζήση Βρύζα, αλλά και τον συνεργάτη του τελευταίου, Ντίνο Διαμαντόπουλο. Η συνάντησή τους αφορούσε και το μεγάλο deal για την πώληση της ομάδας τους Βόλου, στο οποίο έχει συμμετοχή και ο Βρύχας, έχοντας κάνει το… κονέ με τους ενδιαφερόμενους.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβες Μπέου για ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και… Σιαμπάνη - Επίθεση σε Κούγια - Αποκάλυψη για μεταγραφάρα

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags