Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Απίστευτο! Αυτό είναι το κοινό Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ-ΠΑΟ όταν αντιμετωπίζουν την Αϊντχόφεν!
Ποδόσφαιρο
| 2021-02-19 00:05:00

Απίστευτο! Αυτό είναι το κοινό Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ-ΠΑΟ όταν αντιμετωπίζουν την Αϊντχόφεν! (Vid)

Sportdog Team
Απίστευτο! Αυτό είναι το κοινό Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ-ΠΑΟ όταν αντιμετωπίζουν την Αϊντχόφεν! (Vid)

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Φαίνεται ότι για την Αϊντχόφεν η Ελλάδα δεν είναι και ο… αγαπημένος της προορισμός. Οι Ολλανδοί, μετά από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ δέχθηκαν για τρίτη φορά 4 γκολ σε έναν αγώνα, αυτή τη φορά από τον Ολυμπιακό.

Η… αρχή είχε γίνει το μακρινό 2004 και συγκεκριμένα στις 7 Δεκεμβρίου, όταν οι Ολλανδοί αντιμετώπισαν τον Παναθηναϊκό για το Champions League στο γήπεδο της Λεωφόρου. Από την μια η Αϊντχόφεν είχε ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ενώ οι «πράσινοι» κυνηγούσαν το ίδιο… όνειρο, κάτι που συνέβαινε με δική τους νίκη και «γκέλα» της Άρσεναλ στον αγώνα της με τη Ρόζεμποργκ.

Σε εκείνη την αναμέτρηση ο Παναθηναϊκός ήταν… φωτιά και με γκολ των Παπαδόπουλου (30'), Μινχ (45' πεν., 57') και Σανμαρτεάν (81') διέλυσαν την Αϊντχόφεν που είχε ισοφαρίσει με τον Μπίσλεϊ στο 37’, ενώ ο Γκαλίνοβιτς είχε αποκρούσει πέναλτι όταν το παιχνίδι ήταν στο 3-1.

Επόμενος… Γολγοθάς για τους Ολλανδούς το γήπεδο της Τούμπας, λίγους μήνες πριν όταν για την φάση των ομίλων του φετινού Europa League αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ. Αν και εδώ τα πράγματα φάνηκαν καλύτερα για την ομάδα της Αϊντχόφεν, μιας και προηγήθηκε στο 20’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ζάχαβι, η συνέχεια δεν τους… δικαίωσε. Το χατ τρικ του Αντρέγια Ζίβκοβιτς (47’,55’,66’) και το φανταστικό γκολ του Τζόλη (58’) έκανε τους Ολλανδούς να φύγουν ξανά από την Ελλάδα με 4 γκολ στην… πλάτη.

Τελευταία, μέχρι τώρα, 4αρα για τους Ολλανδούς ήρθε το βράδυ της Πέμπτης (18/2) αυτή τη φορά από τον Ολυμπιακό για τους «32» του Europa League. Κι αν ο Ζάχαβι (14’,40’) είχε απαντήσεις στα 2 πρώτα γκολ των Μπουχαλάκη (9’) και Εμβιλά (37’), Ελ Αραμπί (45+2’) και Μασούρας (83’) ολοκλήρωσαν την… παράδοση «φιλοδωρώντας» και αυτοί την Αϊντχόφεν με 4-2.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags