Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Τρομερό κόλπο Μαρτίνς με Φορτούνη"
Ποδόσφαιρο
| 2021-02-19 17:32:00

"Τρομερό κόλπο Μαρτίνς με Φορτούνη - Μία φορά στα 50 ματς αυτό που έγινε με ΠΑΟ - Στη ρεβάνς θα…"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Τρομερό κόλπο Μαρτίνς με Φορτούνη - Μία φορά στα 50 ματς αυτό που έγινε με ΠΑΟ - Στη ρεβάνς θα…"

Ολυμπιακός: Την άποψη, ότι ο Ολυμπιακός δύσκολα θα χάσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, εξέφρασε ο Σούλης Παπαδόπουλος. Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στο Sportdog για την τεράστια νίκη των Πειραιωτών κόντρα στην Αϊντχόφεν, αποθέωσε τον Πέδρο Μαρτίνς και εξήγησε, γιατί του άρεσε περισσότερο το γκολ του Μασούρα από του Εμβιλά.

Διαβάστε τη συνέντευξη που παραχώρησε:

Ποια εικόνα αποκομίσατε από το Ολυμπιακός-Αϊντχόφεν;

«Ο Ολυμπιακός μπήκε για να βάλει ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και να μπορέσει να κρατήσει το μηδέν. Προηγήθηκε από ένα φάουλ δουλεμένο. Από εκεί και πέρα μόλις στράβωσε το ματς στο 1-1 από ένα γκολ που ήρθε από καραμπόλα ο Ολυμπιακός ισορρόπησε και ψάχνει να βρει τη στιγμή του. Πετυχαίνει το 2-1 αλλά και πάλι ισοφαρίζεται. Η Αϊντχόφεν δεν έκανε φάσεις μέχρι σε εκείνο το σημείο. Πετυχαίνει το 3-2 με τον Ελ Αραμπί και θα μπορούσε να βάλει άλλο ένα στο πρώτο ημίχρονο με τον Καμαρά που δεν έσπασε τη μπάλα και θα ήταν ευκολότερα τα πράγματα. Στο δεύτερο ημίχρονο παίχτηκε όλο το παιχνίδι. Τη δουλειά έκαναν οι προπονητές. Ο Μαρτίνς ήταν πολύ πιο διαβασμένος και ευέλικτος. Είχε ένα πλάνο. Για μένα κοίμησε τον αντίπαλο. Γιατί την ώρα που έβαλε τον Φορτούνη σέντερ φορ όλοι νομίζαμε, ότι θα πάει να διαφυλάξει το 3-2 παίζοντας 4-5-1 χωρίς κλασσικό επιθετικό. Αυτό πίστευε και ο αντίπαλος προπονητής όπως φαίνεται. Οι Ολλανδοί ανοίχτηκαν και ο Ολυμπιακός χτύπησε».

Ο Μαρτίνς αποθεώνεται για τις αλλαγές που έκανε! Πως σας φάνηκαν;

«Οι αλλαγές έκριναν το παιχνίδι. Ο Μαρτίνς έδειξε πως ξέρει την ομάδα του. Το έχει δουλέψει αυτό. Ήξερε, ότι το παιχνίδι θα πάει στο γκολ και η Αϊντχόφεν εύκολα ή δύσκολα θα έβαζε γκολ. Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να πετύχει και 5ο γκολ».

Ποιό από τα 4 γκολ του Ολυμπιακού σας άρεσε περισσότερο;

«Εμένα μου άρεσε περισσότερο γκολ του Μασούρα στο 4-2. Ήταν γκολ σεντερφορίσιο. Όχι ότι του Εμβιλά δεν ήταν καλό. Απλά το τελευταίο τέρμα είχε δουλειά. Καλή ενέργεια από τον Φορτούνη και κίνηση από Χασάν. Ήταν γκολ ομάδας. Ο σκόρερ μπήκε μέσα στην περιοχή. Του έκατσε η μπάλα και φάνηκε με την κλίση του σώματός του, ότι θα έστειλε τη μπάλα εκεί».

Ποιο στοιχείο του παιχνιδιού σας έκανε περισσότερο εντύπωση;

«Μου έκανε εντύπωση η διαχείριση του προπονητή του Ολυμπιακού. Πολλές φορές τα παιχνίδια δεν σου πάνε όπως τα έχεις σχεδιάσει. Είχε πολλά πλάνα στο μυαλό του για την εξέλιξη του σκορ. Έγινε εμφανές, άλλαξε πλάνο και πήγε σε άλλο. Έκανε τις αλλαγές από το 68' μέχρι το 80' που σημαίνει, ότι μαζί με τις καθυστερήσεις είχε 15 λεπτά παιχνιδιού μπροστά. Εκεί κρύβεται το σύγχρονο ποδόσφαιρο με αυτές τις αλλαγές λόγω covid19. Οι προπονητές που το έχουν δουλέψει φαίνονται πολύ καλά. Ο Μαρτίνς το κάνει ήδη στην Ελλάδα. Μπορεί να του στράβωσε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά αυτό γίνεται μία στα 50 παιχνίδια».

Ποιά είναι η σκέψη σας για τον επαναληπτικό;

«Ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο. Γιατί ο Μαρτίνς έχει δείξει, ότι μπορεί να παίξει και καλή άμυνα. Δεν νομίζω, ότι μπορεί να χάσει με δύο γκολ διαφορά. Η ομάδα είναι πολύ δυνατή με τις μεταγραφές που έκανε τον Ιανουάριο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μαθήματα από Μαρτίνς, έπαιζε … μπάσκετ - Ας το σκεφτούν για Σεμέδο - Έστειλε "μήνυμα" ο Μασούρας;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags