Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Πάμπλο Γκαρσία: Αγωνία για Γκαρσία! "Πονοκέφαλος" εν όψει Λαμίας - Αυτή θα είναι η άμυνα του ΠΑΟΚ
| 2021-02-19 17:52:00

Αγωνία για Γκαρσία! "Πονοκέφαλος" εν όψει Λαμίας - Αυτή θα είναι η άμυνα του ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Αγωνία για Γκαρσία! "Πονοκέφαλος" εν όψει Λαμίας - Αυτή θα είναι η άμυνα του ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ - Πάμπλο Γκαρσία: Πολλά τα προβλήματα που έχει να λύσει ο Πάμπλο Γκαρσία για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Λαμία το μεσημέρι της Κυριακής 21/2.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός θα πρέπει να βρει τρόπο να παρατάξει την ομάδα του, μιας και τα 3/4 της άμυνας του «δικεφάλου του Βορρά» δεν μπορούν να αγωνιστούν στην αναμέτρηση.

Πιο συγκεκριμένα ο Αντρέ Βιεϊρίνια θα είναι τιμωρημένος, μιας και έχει συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες, κάτι που θα συμβεί και με τον Ίνγκι Ινγκασον, με τον τελευταίο να πρόκειται να λείψει και από τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Παράλληλα στην προπόνηση της Πέμπτης (18/2) τραυματίστηκε και ο Χοσέ Κρέσπο, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για θλάση πρώτου με δευτέρου βαθμού και απουσία 2-3 εβδομάδων, προσθέτοντας ακόμα έναν «πονοκέφαλο» στον Ουρουγουανό προπονητή.

Έτσι όλα δείχνουν ότι στον προσεχή αγώνα της Τούμπας με τη Λαμία ο ΠΑΟΚ θα παραταχτεί με τους Φερνάντο Βαρέλα και Γιάννη Μιχαηλίδη στο κέντρο της άμυνας, μιας και είναι οι μοναδικές επιλογές, και έναν εκ των Άντριαν Περέιρα ή Ράχμαν Μπάμπα να καλύπτει το κενό στο αριστερό άκρο. Περισσότερες πιθανότητες φαίνεται να έχει ο 21 ετών Νορβηγός, όμως τα πάντα μπορούν να αλλάξουν μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags