Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας - ΠΑΟΚ: Top Έλληνας άσος "κονέ" με Μπάρτσα-Ρεάλ - Στο κόλπο… Παναθηναϊκός - Τελειώνει τον κόουτς ο πρόεδρος
| 2021-02-19 19:45:00

"Μπαμ" Έλληνα άσου! Κονέ με Ρεαλ-Μπάρτσα, στο κόλπο… Παναθηναϊκός - Τελειώνει τον κόουτς ο πρόεδρος

Του Αδέσποτου
"Μπαμ" Έλληνα άσου! Κονέ με Ρεαλ-Μπάρτσα, στο κόλπο… Παναθηναϊκός - Τελειώνει τον κόουτς ο πρόεδρος

Εθνική Ελλάδας - ΠΑΟΚ: Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Ποια είναι η σπουδαία εξέλιξη στην καριέρα του Χρήστου Τζόλη και πώς συνδέεται με τον μπασκετικό Παναθηναϊκό; Ποιος Σουπερλιγκάτος προπονητής κινδυνεύει και τι συμβαίνει με τον Δημήτρη Λημνιό; Διαβάστε τα κυριότερα παρακάτω και ακούστε ξανά την εκπομπή ΕΔΩ

** Δύο Ελληνόπουλα, θα γίνουν ομόσταυλα προσεχώς, αφού θα μπουν κάτω από την ίδια μανατζερική στέγη. Ο λόγος για τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Τζόλη του ΠΑΟΚ και τον μπασκετμπολίστα Ντίνο Μήτογλου του Παναθηναϊκού. Αμφότεροι θα βρίσκονται στο αμερικανικό γραφείο Wasserman. Ο άσος των Πρασίνων είναι ήδη, αφού θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στο NBA, ενώ ο νεαρός άσος του Δικεφάλου θα πάει προσεχώς, με στόχο τη μεγάλη μεταγραφή στο εξωτερικό. Το συγκεκριμένο γραφείο έχει… παρτίδες με Μάντσεστερ Σίτι, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης!



** Ο Τζόλης πάντως πρέπει να φύγει τώρα από τον ΠΑΟΚ, το καλοκαίρι. Είναι έτοιμος. Δουλεύει πολύ, ασχολείται μόνο με το ποδόσφαιρο και δεν χάνει το στόχο του. Ούτε στα social media δεν… τρώει χρόνο, όπως άλλα παιδιά της ηλικίας τους. Για να εξελιχθεί πρέπει να φύγει. Θα του ταίριαζε… γάντι η Γερμανία! 

** Τον Τζόλη πάντως τον παρακολουθούν ΟΛΑ τα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης. Όχι ότι θα τον πάρουν, αλλά τον παρακολουθούν. Και αυτό δεν είναι λίγο.

** Αντίθετη πορεία με τον Τζόλη έχει ο Δημήτρης Λημνιός. Έπαιξε βασικός στον ΠΑΟΚ και στην Εθνική, πήρε μεταγραφή στη Γερμανία και λόγω Όλοφ Ρέμπε με τρία εκατομμύρια ευρώ, όμως δεν του πάει καλά. Στην Κολωνία ήταν εκτός εδώ και μήνες, μεταξύ πάγκου – εξέδρας και παρότι έπαιξε την προηγούμενη εβδομάδα, κινήθηκε σε ρηχά νερά.

** Πολλά τα… ζόρια για τον Σίμο στον ΟΦΗ. Ο Μπούσης είναι δυσσαρεστημένος και ίσως να τον είχε διώξει, αν δεν τον στήριζαν οι… Σαμαράδες. Η ομάδα βρίσκεται πάντως σε καθοδική πορεία και το ματς με τον ΠΑΣ είναι κρίσιμο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags