Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ σε τουρνουά… έκπληξη - Που μπορείτε να δέιτε τους αγώνες
| 2021-02-19 22:10:00

Πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ σε τουρνουά… έκπληξη - Πού μπορείτε να δέιτε τους αγώνες

Sportdog Team
Πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ σε τουρνουά… έκπληξη - Πού μπορείτε να δέιτε τους αγώνες

ΠΑΟΚ: Είναι γνωστό ότι το Football Manager είναι ευρέως διαδεδομένο τόσο στους απλούς φίλους του ποδοσφαίρου, όσο και στους ίδιους του ποδοσφαιριστές. Δεν, άλλωστε, λίγες οι φορές που ο διεθνής Γάλλος παίκτης της Μπαρτσελόνα, Αντουάν Γκριεζμάν, ανεβάζει φωτογραφίες με την ομάδα της Μαρσέιγ που… προπονεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι, στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Instagram.

Φαίνεται, όμως, ότι δεν είναι μόνο ο Γκριεζμάν που χαίρεται να προπονεί εικονικά ομάδες, μιας και ο Δημήτρης Πέλκας πρόκειται να λάβει μέρος σε ένα διαδικτυακό τουρνουά Football Manager. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, έχει δηλώσει συμμετοχή στο πρώτο «FM Draft Super League», που διοργανώνει η ελληνική ιστοσελίδα FM Greece με την ομάδα του να λέγεται «Los Favoritos de Pelka» και να έχει κληρωθεί στον πρώτο όμιλο. Στην εν λόγω διοργάνωση θα πάρουν μέρος γνωστοί streamer που παίζουν Football Manager, αλλά και απλοί λάτρες του παιχνιδιού.

Για όσους ενδιαφέρονται, το τουρνουά αρχίζει την Παρασκευή στις (19/2) στις 20:00 και θα μεταδείδεται από διάφορα κανάλια της πλατφόρμας Twich.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags